Lainalaskuri – tutki lainavaihtoehtojasi

Ferratum lainalaskuri 

Tarvetta lisärahoitukselle? Tutustu Ferratum Joustavan lainalaskuriin. Se auttaa sinua suunnittelemaan ja ennakoimaan lainasi kuluja. Valitse tarvitsemasi lainan määrä ja hae lainaa verkossa helposti.

Valitse sliderista sinulle sopiva lainasumma, ja näät laskurista ensimmäisen laskusi minimilyhennyksen. Voit laskea myös lainan takaisinmaksun kuukausierät erikseen joko minimilyhennyksin, tai asettamalla sinulle sopivan euromääräisen lyhennyserän.

 

Noston suuruus

€ / 4000 €
Minimilyhennys: 3 %, alk. 40 €/kk
Noston suuruus: X &euro

 

Lainalaskuri

lainasumma X
ensimmäisen laskun minimilyhennys X

Month

 

Laske lainan määrä lainalaskurilla

Lainalaskuri auttaa sinua lainasumman lisäksi myös maksuajan ja kuukausittaisten maksuerien suuruuden hahmottamisessa. Näin voit ennakoida kokonaislaina-aikaasi ja sen lopullisia kuluja. Päätä ensin, kuinka paljon lainaa tarvitset, ja voit sitten lainan lyhennyserää muuttamalla tarkastella, miten se vaikuttaa laina-aikaan.
 

Hae Ferratum Joustavaa

 

Lainan hakeminen 

Ferratum Joustavan avulla saat käyttöösi 4000 € luottotilin, joka on käytössäsi luottorajan puitteissa, kuten haluat. Voit siis nostaa vaikkapa 500 €, 2000 € tai 4000 € - kuinka paljon lainaa tarvitsetkaan.

Jatkuvasti voimassa olevan luottotilin avulla olet myös ennakoivasti valmiina, mikäli lisärahoituksen tarve tulee ajankohtaiseksi. Hae siis Ferratumilta tarpeisiisi sopivaa lainaa!

 

Voit hakea lainaa, jos: 

  • Olet vähintään 22-vuotias
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa

 

Apua laina-asioissasi:

  

Laske siis itsellesi sopiva laina ja hae vaikka heti. Lainahakemuksen täytät kätevästi verkossa, eikä turhaa paperityötä ole. Saat lainapäätöksen hetkessä! Tutustu lainaehtoihimme ja vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin

 

Lainalaskurin käyttö

Lainalaskurilla suunnittelet helposti lainakokonaisuuttasi eri vaihtoehdoilla. Valitse ensin sopiva lainasumma, ja näet alempaa mahdollisen minimilyhennyksen summan. Lainan takaisinmaksua voit suunnitella joko kuukausierien suuruutta muuttamalla tai minimilyhennyksin.  

Lainan takaisinmaksu joustaa tarvittaessa: voit esimerkiksi saada lainaasi maksuvapaita kuukausia. Tai halutessasi voit ajoittain helposti lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin lainasi minimilyhennyksen verran, ilman mitään ylimääräisiä kuluja. Myös koko lainan poismaksaminen onnistuu kerralla ilman lisämaksuja.

Huomaathan, että lainalaskurin antama laskelma on suuntaa antava. Luottosi korko tarkentuu lainahakemuksessa ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Myös maksuaikataulusi, lyhennyserien myöhästyminen ja lyhennyserien suuruus vaikuttavat lainan kokonaiskustannukseen.

 

Ferratum  Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 7:00-23:00 välisenä aikana. Hinnasto: tilinhoitomaksu 12,00 €/kk, nimellinen vuosikorko 19,97 % ja todellinen vuosikorko 29,79 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4576,59 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 4000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Esimerkin kk-erien summat: 1. 411,89 €, 2. 406,34 €, 3. 400,79 €, 4. 395,25 €, 5. 389,70 €, 6. 384,16 €, 7. 378,61 €, 8. 373,06 €, 9. 367,52 €, 10. 361,97 €, 11. 356,43 €, 12. 350,88 €. Joustava-luoton tyypillinen laina-aika 3-54 kk. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa. Luotonantajana toimii Ferratum Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta.