Ferratum yrityksenä

Strategia

Keskitymme kasvuun ja toimintamme laajentamiseen. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme asiakkaidemme tarpeet huomioon ottaen. 

Visio

Visionamme on olla johtava finanssialan toimija aina nopeista ja
käytännöllisistä 
lainatuotteista myös muihin rahoituksen osa-alueisiin. 

Missio

Tavoitteenamme on "More than money to everyone". Haluamme tarjota lisäarvoa nopeimman, helpoimman ja parhaan asiakaskokemuksen avulla. Kaikille, aina, joka paikassa. 

Arvot

Luottamus ja läpinäkyvyys ovat perusarvojamme. Ammattitaito ja avoimuus asiakkaidemme kanssa on meille erityisen tärkeää. 

 

 

Mikä Ferratum on?

Ferratum Bank p.l.c., Ferratum Oyj:n tytäryhtiö, finanssiteknologian pioneeri ja tarjoamme laina- ja mobiilipankkipalveluita. Asiakkaamme ovat toimintamme keskiössä ja mahdollistamme paperittoman hakemusprosessin reaaliajassa. Mikä tahansa tilanteesi onkaan, teemme parhaamme tarjotaksemme "More than money to everyone" - kaikille, aina, joka paikassa. 

Vuonna 2005 perustetun Ferratumin päätoimisto sijaitsee Helsingissä. Yhtiön toimitusjohtajana on jo sen perustamisesta saakka toiminut Jorma Jokela. Toimintamme on laajentunut kansainvälisesti ympäri Euroopan, Pohjois- ja Etelä-Amerikan, Afrikan, Australian ja Aasian. Tällä hetkellä toimimme 23 maassa.  

Ferratum Bank p.l.c. on osa Ferratum Oyj:tä ja on listattu Frankfurtin pörssin päälistalla. Lisätietoja Ferratum Groupista voit lukea osoitteesta www.ferratumgroup.com.

Vastuullista lainanmyöntöä 

Tarkistamme lainanhakijoidemme tiedot tarkasti ja myönnämme lainaa vain raha-asiansa moitteettomasti hoitaneille täysi-ikäisille aikuisille. Luotettavana luotonantajana kerromme aina kaikista lainan kuluista täysin läpinäkyvästi eivätkä lainamme sisällä yllättäviä piilokuluja. Näin laina on helppo mitoittaa oman talouden ja takaisinmaksukyvyn mukaiseksi.

Tuemme talouttasi

Asiakaspalvelumme neuvoo sopivan lainamäärän ja maksuajan räätälöimisessä omaan elämäntilanteeseen sopivaksi sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä yleisen taloudenpidon kehittämiseksi. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä hallitsemaan omaa elämäänsä. Tämän vuoksi parannamme palvelujamme jatkuvasti, ja olemme aktiivisesti mukana kehittämässä alamme käytäntöjä avoimiksi ja rehellisiksi.

Suomalainen avoimuus on vientituote

Avoimen, palvelevan ja luotettavan toimintansa ansiosta Suomessa syntynyt Ferratum on laajentunut kansainvälisesti jo 23 maahan. Vuosien aikana Ferratum on palvellut monia tyytyväisiä ihmisiä ja nyt asiakkaita on jo yli kaksi miljoonaa. Tulevaisuudessa haluamme tuoda taloudellista helpotusta yhä useampien ihmisten ulottuville. 

Kun haluat päättää itse miten, milloin ja mihin rahasi käytät, ota yhteyttä joustavan taloudenhallinnan asiantuntijoihimme.

Ferratum Group

Ferratum Bank p.l.c. on osa Ferratum Oyj -konsernia, joka on Frankfurtin päälistalla listattu julkinen yhtiö. Ferratum Finland Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin 29.12.2010. Lisätietoa aluehallintoviraston verkkosivuilta.

 


Other countries