Joustoluotto

Ferratum Joustoluotto

 

 

Voihan korona! Uusia Joustava-luottoja ei ole tällä hetkellä valitettavasti mahdollista hakea. Pahoittelemme väliaikaista muutosta toiminnassamme.

Ei kuitenkaan huolta, kyseessä on vain väliaikainen tilanne.

 

Joustoluotto on asiakkaan jatkuvassa käytössä oleva luottotili. Joustoluottomme on nimeltään Ferratum Joustava. Joustoluotto sopii niin pienempiin kuin suurempiinkin hankintoihin ja voit nostaa luottoa juuri sen summan minkä tarvitset, aina 4000 € saakka. Luottopäätöksen saat hetkessä! Ensimmäisen noston maksamme tilillesi klo 7-23 välillä, mutta jatkossa nostoja voit tehdä myös vuorokauden ympäri. Takaisinmaksettu luotto on uudelleen nostettavissa, ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä. Joustava-luotto tuo sinut ja tarvitsemasi rahan yhteen missä ja milloin vain. 

Ferratum Joustava aina käytössäsi

Joustava-luotto on aina käytettävissäsi, olipa tarpeesi pieni tai suuri. Lainapalvelumme toimii laitteella kuin laitteella, joten Joustava-luotto kulkee mukanasi missä menetkään. Lainaa saat näin tarpeen tullen yhtä vaivattomasti arkisten kiireiden keskellä kuin lomamatkalla. Ja koska rahantarve ei kelloa katso, luotoltasi nostat rahaa ihan mihin kellonaikaan tahansa ja laina maksetaan tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Tarvitsemasi kertalainat tai luotot haet Ferratumilta hetkessä.

Luethan myös lainaehtoihimme ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot!

 

Luotettava luotto nopeasti

Joustoluotto on nykyään suosittu lainaamismuoto juuri sen helppouden ja pitkien takaisinmaksuaikojen vuoksi. Takaisinmaksuaika Joustava-luotossa riippuu lainaamastasi summasta ja takaisinmaksuerien suuruudesta. Ferratumin joustolaina on turvallinen tapa hakea lainaa, sillä emme peri luotosta kiinteitä kuukausimaksuja tai tilinhoitopalkkioita. Joustava-luotto on sinulle siis täysin maksuton, mikäli sinulla ei ole luottoa käytössä! Voit tehdä uuden noston taas, kun sitä haluat. 

 

5 syytä valita Joustoluotto 

  • Uusi edullisempi lainahinnoittelu - nimellinen vuosikorko 19,97 %
  • Luottoa 4000 € asti, käytössäsi 24/7
  • Haet lainaa kaikilla laitteilla
  • Jatkuva luotto ilman takaajia tai vakuuksia
  • Joustava takaisinmaksu tilanteesi mukaan

Apua laina-asioissasi:

 

 

Joustoluottoa heti, missä vain oletkin

Otettuasi joustoluoton käyttöösi, vararahastosi on käytettävissä kellon ympäri. Kerran hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit kirjautua palveluumme PIN-koodilla, pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen voit valita nostettavan lainasumman ja rahat siirretään tilillesi luottorajan puitteissa jopa muutaman minuutin kuluessa asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Ensimmäinen nosto maksetaan hetkessä klo 7-23 välisenä aikana.

 

Tutustu Ferratumin joustoluottoon

 

 

Lainan määrä 1-4000 €
Lainan takaisinmaksuaika 3-54 kk
Todellinen vuosikorko 29,79 %
Laina heti tilille Kyllä

 

Mihin tilanteisiin joustoluotto sopii? 

Ferratum tarjoaa lainaa kaikkiin tarpeisiin. Hae siis laina vaikkapa keittiöremonttia tai huonekalujen uusimista varten. Useimmat meistä kohtaavat joskus myös taloudellisesti hankalia aikoja. Noina aikoina laina voi tulla enemmän kuin tarpeeseen. Lainaa voi tänä päivänä hakea kätevästi netissä. Esimerkiksi Ferratumin nettisivuilla lainan hakeminen tapahtuu yksinkertaisesti vain syöttämällä omat tietosi hakemuslomakkeessa. Saat lainapäätöksenkin vain muutaman minuutin kuluessa. Helpota siis arkeasi ja ota lainaa elämän yllättäviin menoihin.

Lainan ottamiseen voi olla hyvinkin monia erilaisia syitä. Jotkut haluavat lähteä matkalle tai remontoida kotiaan, toiset taas tarvitsevat lainaa arjen yllättäviin menoihin. Monesti arjessa onkin tilanteita, joihin ei ole voinut varautua etukäteen. Auto voi hajota tai jääkaappi rikkoutua. Tällaiset tilanteet saattavat monen talouden hankalaan asemaan, kun ylimääräistä rahaa ei ole. Luottotili voikin olla ainoa keino selvitä sellaisesta tilanteesta. Lainaamalla rahaa voi myös toteuttaa esimerkiksi jo pitkään suunnitellun remontin kotona. Lainasta riippuen se maksetaan takaisin joko yhdessä tai useammassa erässä. Osaan lainoista saa jopa vuosien maksuajan, jolloin kuukausierän suuruus ei nouse liian korkeaksi. Jokaisen lainan ottamista pitää kuitenkin aina ensin harkita kunnolla. Otettu laina tulee myös pystyä maksamaan takaisin ajallaan. Ferratum tarkistaa asiakkaidensa luottotiedot jo senkin takia, että asiakas välttyy liian suurilta kuukausieriltä. Jos asiakkaan raha-asiat eivät ole kunnossa, ei silloin kannata myöskään ottaa lainaa. Ferratum ei koskaan kysy asiakkaalta sitä, mihin hakija rahat tulee käyttämään. 

Lainan hakeminen netistä on todella helppoa ja nopeaa. Pääset kätevästi alkuun menemällä Ferratumin sivuille ja tutustumalla siellä oleviin erilaisiin lainavaihtoehtoihin. Sieltä löydät varmasti juuri itsellesi parhaiten sopivan lainan. Saat itse päättää myös lainasumman ja laina-ajan.  Kun lainan määrä on päätetty, on aika siirtyä täyttämään tiedot hakijasta. Hakijan luottotietojen tulee myös olla kunnossa, eikä hänellä saa olla toista avointa lainaa Ferratumilla. Jotta hakemus voitaisiin hyväksyä, tulee hakijalla olla oma sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä vakituinen osoite Suomessa. Luottoa haettaessa tulee myös pankkitilin olla henkilökohtainen. Lainoihin kannattaa tutustua tarkkaan ennen lopullisen päätöksen tekemistä, sillä lainoissa ja niiden ehdoissa on yksityiskohtaisia eroja. 

 

Miten joustoluotto eroaa Prime-lainasta? 

Joustoluoton käyttö mahdollistaa pitkäaikaisemman ja toisinaan toistuvan rahoituksen aina silloin, kun sitä tarvitset. Ferratumin joustoluotto toimii tavallaan kuin luottokortti, kuitenkin ilman fyysistä luottokorttia. Joustoluotto on oma luottotilisi, josta voit nostaa pankkitilillesi tarvitsemasi lainasumman silloin, kun sitä tarvitset. Lainaa lyhennetään kuukausittain joustavissa erissä: voit maksaa joko minimilyhennyksen tai haluamasi suuremman summan. Joustava-luoton avulla saat käyttöösi koko 4000 € joustoluoton limiitin, josta voit nostaa kerralla esimerkiksi 200 €, 1000 € tai vaikka kerralla koko 4000 €. Joustoluotto sopii erinomaisesti esimerkiksi yllättäviin menoihin, arjen kuluihin tai vaikka perheen unelmaloman mahdollistamiseen.

Prime-laina puolestaan on kertalaina. Valitset siis lainaa hakiessasi tarpeeseesi sopivan lainasumman 4100 € ja 20 000 € väliltä. Näin ollen Prime-laina sopii erinomaisesti rahoitustarpeisiin, jossa tarkoituksena on kattaa jokin yksittäinen isompi hankinta tai investointi. Prime-lainan laina-aika on yhden vuoden ja 10 vuoden väliltä, tämänkin voit valita lainahakemuksessasi. Tosin kuin joustoluottoa, Prime-lainaa ei voi laina-aikana nostaa lisää. Tiedät myös lainasi lyhennyserän jo lainaa hakiessasi, mutta voit toki tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä, tai maksaa kerralla suuremman summan lainaa takaisin. Näin ollen maksat vähemmän korkokuluja. Oli kyseessä remontti, auton vaihto tai häät, Ferratumin kertalaina toimii selkeytensä vuoksi vastaavanlaiseen yksittäiseen hankintaan tai investointiin.  

.
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 7:00-23:00 välisenä aikana. Hinnasto: tilinhoitomaksu 12,00 €/kk, nimellinen vuosikorko 19,97 % ja todellinen vuosikorko 29,79 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4576,59 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 4000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Esimerkin kk-erien summat: 1. 411,89 €, 2. 406,34 €, 3. 400,79 €, 4. 395,25 €, 5. 389,70 €, 6. 384,16 €, 7. 378,61 €, 8. 373,06 €, 9. 367,52 €, 10. 361,97 €, 11. 356,43 €, 12. 350,88 €. Joustava-luoton tyypillinen laina-aika 3-54 kk. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa. Luotonantajana toimii Ferratum Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta.