Ferratum Talouskoulu.

Ferratum Talouskoulu auttaa ottamaan arjen talouden ohjat omiin käsiin!

Mikä on Ferratum Talouskoulu?

Oletko koskaan toivonut, että arjen talousasioiden suunnittelu olisi helpompaa ja selkeämpää? Kiinnostaako sinua oppia lisää kulutuksesta ja talousmaailman trendeistä?

Ferratum on tehnyt luottopäätöksiä ja kerännyt dataa kulutustottumuksista 20 globaalin markkinan osalta jo 15 vuoden ajan. Nyt tämä talousmaailman kiehtova tietotaito on tarjolla myös sinulle.

Henkilökohtainen talous

Ferratum Barometer 2020

Ferratumin kesän 2020 Covid19-kuluttajakysely

Ferratum Groupin kesäbarometrin 2020 – Covid-19-erikoisversion – tulokset on julkaistu. Lähes 15 000 kotitaloutta osallistui puolivuosittain järjestettävään kyselyyn, jossa tutkittiin tällä kertaa kesän kulutuskäyttäytymistä 11 maassa. Kyselyssä kerättiin tietoa siitä, kuinka globaali koronakriisi vaikutti vastaajien elämään ja kulutuskäyttäytymiseen, mihin he käyttivät eniten rahaa poikkeustilan aikana, mitkä heidän taloudelliset suunnitelmansa ovat tuleville kuukausille ja kuinka he hoitivat talousasioitaan kriisin aikana. Kysyimme myös ostosten tekemisestä verkossa, mieltymyksistä maksutavan suhteen sekä vastaajien suurimmista peloista koronavirukseen liittyen.

Fiksu rahankäyttö

Sorry, there are errors on the page: