Aikasi on arvokasta – myös silloin, kun tarvitset rahoitusta

Miksi odottaa sitä, jonka voit saada jo nyt poistumatta edes kotoa?

Ohi ovat ne päivät, kun jouduit istumaan ja odottamaan postissa tulevaa kirjettä, eksymään uudessa kaupungissa etsiessäsi pankin lähintä konttoria tai vielä pahempaa – jonottamaan vuoroasi pankissa.
Hyödynnä teknologian vapaus, ja käytä hyvin ansaittu aikasi asioihin, joista todella nautit.

Vietä aikasi tehden asioita, joista nautit.

Enää ei ole tekosyitä mennä pankin konttoriin, jonottaa tai tulostaa isoja määriä asiakirjoja, sillä kaikki on saatavilla digitaalisesti. Sinun tulisi pystyä hyödyntämään tämä kokonaisvaltaisesti niin, että aikasi kuluu asioihin, jotka antavat elämällesi merkityksen.

Olemme lähellä sinua, jos tarvitset meitä.

Jos tarvitset lisärahoitusta projektiin, auton tai huonekalujen ostoon tai matkaa varten, olemme verkossa apunasi kännykälläsi tai tietokoneellasi. Koko hakuprosessimme on digitaalinen, vaatien vain verkkoyhteyden sekä verkkopankkitunnukset, joita tarvitaan hakemuksen täyttämiseen voidaksemme arvioida luottomahdollisuutesi. Hakemuksen tekeminen vie kokonaisuudessaan vain noin 5 minuuttia. Tämän jälkeen kerromme sinulle, voimmeko tarjota tarvitsemaasi rahoitusta.

 

Sinä päätät.

Käytä aikasi viettämällä pitkä viikonloppu, hoitamalla puutarhaa tai suunnittele illallinen ystävien kanssa. Nauti siitä, että voit valita yhteyden muodostamisesta tai katkaisemisesta täysin omilla ehdoillasi. Yksinkertaista luotonvälitystä.

Ferratum on globaali, Pohjolassa syntynyt finanssipalveluita tarjoava yritys, joka tarjoaa lainaratkaisuja selkeällä ja mutkattomalla prosessilla, ilman piilokuluja. Pankkipalvelut ovat kaikkien saatavilla, missä ja milloin vain.

 

Lue lisää Joustoluotosta

Sorry, there are errors on the page: