Paytrail

Laskun maksu oman asiakastilin kautta

Joustava-luoton laskut voi helpoiten maksaa oman asiakastilin kautta Paytrail-palvelun avulla. Paytrail mahdollistaa laskun maksamisen suoraan omalta asiakassivulta, jolloin maksu kirjautuu järjestelmäämme heti ja lasku näkyy maksettuna omalla asiakassivulla. Maksuvaihtoehto on käytössä kaikissa kotimaisissa verkkopankeissa ja laskun maksuun tarvitsee vain pankkitunnukset. Huomaathan, ettei uusinta laskua tule maksaa kopioimalla verkkopankista edellisen laskun tietoja, sillä Paytrail-viitenumero on aina kertakäyttöinen.

Näin maksat Joustava-luoton laskun palvelussamme

1. Kirjaudu sisään omalle asiakastilillesi 

2. Valitse Laskut-välilehti, jossa näet Joustava-luottoon liittyvät tiedot sekä laskut. Valitse viimeisin lasku ja klikkaa Siirry maksamaan -painiketta. Jos olet mobiililaitteella, käännä laitteesi vaakatasoon.

 

Laskut-sivulla voit maksaa laskuja

 

3. Siirryt Laskun maksu -välilehdelle. Voit tässä vaiheessa vielä tarkistaa maksettavan laskun tiedot. Maksettava summa* -kenttään on mahdollista syöttää suurempi summa kuin mitä laskussa on mainittu. Klikkaamalla Siirry maksamaan -painiketta siirryt Paytrailin palveluun ja oman verkkopankkisi tai muun maksutavan valintaan. 

 

Laskun maksu -sivulla hyväksyt summat ja siirryt Paytrailin palveluun

 

4. Valitse oma verkkopankkisi, ja siirryt pankkitunnistautumiseen. Hyväksy maksettava summa.

 

Valitse oma verkkopankkisi ja siirry laskun maksuun

 

Verkkopankkitunnistautumisen ja laskun maksun jälkeen siirryt automaattisesti takaisin omalle asiakassivullesi, jossa maksu näkyy kirjautuneena. Lisätietoja Paytrail-maksamisesta saat asiakaspalvelustamme.