Lainaa 3000 €

Jos tarvitset 3000 euron lainan mutkattomasti, hae Ferratumin joustava-luottoa!

Ferratum Joustava-luotto | Luottoraja: 4000€ | Jatkuva luotto | Avausmaksu ja nostokulut: 0€ | Tilinhoitomaksu: 12€/kk | Nimellinen vuosikorko: 19,97% | Max. Tod.vuosikorko: 29,79% | Tyypillinen laina-aika 3-54kk | Kriteerit: Ikäraja min. 22 v, ei maksuhäiriöitä, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jonka tulotiedot voidaan tarkistaa| Lainaesimerkki: Joustava-luotto 4000€, laina-aika 1v, 12 maksuerää, kk-erien esimerkkisummat: 1. 411,89 €, 2. 406,34 €, 3. 400,79 €, 4. 395,25 €, 5. 389,70 €, 6. 384,16 €, 7. 378,61 €, 8. 373,06 €, 9. 367,52 €, 10. 361,97 €, 11. 356,43 €, 12. 350,88 €. Nimellinen vuosikorko: 19,97%, Tod.vuosikorko: 29,79%, Avausmaksu: 0€, Tilinhoitomaksu: 12€/kk = Esimerkki luoton arvioitu kokonaiskustannus yht: 4576,59 €, olettaen asiakas nostaa kerralla 4000e ja noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa. | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa | Luotonmyöntäjä: Multitude Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta.

Lue myös vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ja Joustava-luoton lainaehdot.

Miksi valita Ferratum arjen lainakumppaniksi?

Meiltä löydät omaan talouteesi sopivan lainan.
Joustava-luotto auttaa sinua arjen tasapainottamisessa sekä suurempien kulujen kattamisessa
Voit valita talouteesi sopivan lainasumman lainalaskurilla
Olemme vastuullinen luotonmyöntäjä ja haluamme olla kaikessa tekemisessämme läpinäkyviä

Tee hakemus helposti verkossa!

01.

Valitse lainalaskurilla talouteesi sopiva lainamäärä sekä tutustu lainan ehtoihin.

02.

Täytä lainahakemus. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

03.

Varmistamme hakijan maksukyvyn ja annamme lainapäätöksen.

Joustava-luottoa saat juuri sinulle sopivan summan käyttöösi hetkessä ilman vakuuksia ja takaajia. Valitse vain hakiessasi lainasumma, sekä laina-aika, jonka jälkeen näet automaattisesti kuukausittaisten lyhennystesi summan. Kun laina on myönnetty, maksamme tilillesi hetkessä hakemasi summan, eikä sinun tarvitse muusta huolehtia. Joustava-luotto voit hakea kellon ympäri mihin aikaan tahansa, viikon jokaisena päivänä, mutta huomioithan, että tilillesi laina maksetaan kello 07-23 välisenä aikana. Mikäli haluat tarkastella tulevia laskujasi tai avoinna olevaa lainaasi, kirjaudut omalle asiakastilillesi.

Joustava-luotto on erittäin yksinkertainen laina, sillä yksilöllisen koron lisäksi et maksa tilinhoitomaksuja tai muita piilokuluja. Voidessasi itse räätälöidä lainan omien tarpeidesi ja maksukykysi mukaiseksi, et koe yllätyksiä lainan takaisinmaksun suhteen. Myönnetty Joustava-luotto on erinomainen rahoitus erilaisiin elämän suurempiin tarpeisiin, kuten muuttokuluihin, unelmalomaasi, remontointiin tai hääkulujen kattamiseen. Alla olevasta taulukosta näet esimerkkejä siitä, mikä tarvitsemasi suuruisen lainan kuukausittainen lyhennyserä olisi eri maksuajoilla ja erisuuruisella korolla. Otathan huomioon, että esimerkit ovat suuntaa-antavia.

Rahaa sormien ulottuvilla

Monissa tapauksissa samana päivänä saatavat lainat ovat sekä nopein että parhaiten saatavilla oleva tapa saada lisärahoitusta tarpeeseesi. Sen takia me Ferratumilla olemme kehittäneet helpon ja joustavan lainamuodon, jonka avulla saat lisärahoitusta tarpeen vaatiessa.

Ferratum on kansainvälinen kuluttajalainojen tarjoaja. Fintech- ja mobiilipankkialan pioneerina olemme laajentaneet toimintaamme jo 24 maahan vuodesta 2005 lähtien.

On loputtomasti syitä, miksi asiakkaamme hakevat meiltä lainaa netistä. Asiakaspalvelumme on auttanut tuhansia ihmisiä juuri kuten sinä saamaan lainaa heti. Ja mikä parasta, kun haet meiltä lainaa, saat rahat tilille heti. Saat siis rahaa juuri silloin kun sitä tarvitset.

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa laitteella kuin laitteella ja käsittelemme hakemukset muutamassa minuutissa. Valitse vain lainatuotteistamme sinulle sopivin vaihtoehto, täytä hakemus, ja saat lainapäätöksen hetkessä.

Koska me välitämme

Kun päätät hakea Ferratumilta lainaa, voit olla varma, että käsittelemme lainaasi liittyvät asiat tarkasti ja luotettavasti. Korostamme toiminnassamme läpinäkyvyyttä, joten et ikinä kohtaa yllättäviä kuluja.

Ymmärrämme, että henkilökohtaisuus on monille tärkeää, ja koska olemme suora lainanantaja, monet asiakkaistamme käyttävät palveluitamme useita kertoja. Kun haet jotain lainoistamme, luomme sinulle asiakastilin, jota voit käyttää lainaasi liittyvien asioiden käsittelyssä. Tahdomme, että asiakkaamme ovat mahdollisimman tyytyväisiä.

Ferratumin tavoite on yksinkertainen – tarkoituksemme on tarjota parhaita, nopeimpia ja helppokäyttöisimpiä laina- ja mobiilipankkipalveluita 24/7 henkilökohtaisella asiakaspalvelulla.

Sorry, there are errors on the page: