Laina hetkessä tilille.

Tutustu lainavaihtoehtoihin osoitteessa Ferratum Bank ja laita hakemus matkaan jo tänään!

Ferratum Joustava-luotto | Luottoraja: 4000€ | Jatkuva luotto | Avausmaksu ja nostokulut: 0€ | Tilinhoitomaksu: 12€/kk | Nimellinen vuosikorko: 19,97% | Max. Tod.vuosikorko: 29,79% | Tyypillinen laina-aika 3-54kk | Kriteerit: Ikäraja min. 22 v, ei maksuhäiriöitä, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jonka tulotiedot voidaan tarkistaa| Lainaesimerkki: Joustava-luotto 4000€, laina-aika 1v, 12 maksuerää, kk-erien esimerkkisummat: 1. 411,89 €, 2. 406,34 €, 3. 400,79 €, 4. 395,25 €, 5. 389,70 €, 6. 384,16 €, 7. 378,61 €, 8. 373,06 €, 9. 367,52 €, 10. 361,97 €, 11. 356,43 €, 12. 350,88 €. Nimellinen vuosikorko: 19,97%, Tod.vuosikorko: 29,79%, Avausmaksu: 0€, Tilinhoitomaksu: 12€/kk = Esimerkki luoton arvioitu kokonaiskustannus yht: 4576,59 €, olettaen asiakas nostaa kerralla 4000e ja noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa. | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa | Luotonmyöntäjä: Multitude Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta.

Lue myös vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ja Joustava-luoton lainaehdot.

Miksi valita Ferratum arjen lainakumppaniksi?

Meiltä löydät omaan talouteesi sopivan lainan.
Joustava-luotto auttaa sinua arjen tasapainottamisessa sekä suurempien kulujen kattamisessa
Voit valita talouteesi sopivan lainasumman lainalaskurilla
Olemme vastuullinen luotonmyöntäjä ja haluamme olla kaikessa tekemisessämme läpinäkyviä

Tee hakemus helposti verkossa!

01.

Valitse lainalaskurilla talouteesi sopiva lainamäärä sekä tutustu lainan ehtoihin.

02.

Täytä lainahakemus. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

03.

Varmistamme hakijan maksukyvyn ja annamme lainapäätöksen.

Pikalaina on ratkaisu äkilliseen rahantarpeeseen. Tutustu lainavaihtoehtoihin osoitteessa Ferratum.fi ja laita hakemus matkaan jo tänään!

Arki on täynnä yllätyksiä - niin iloisia kuin harmillisempiakin! Vaikka lottovoitto onkin monen unelma, sen varaan ei kannata laskea. Ennalta arvaamattomat tilanteet voivat aiheuttaa ylimääräistä rahanmenoa. Pikalaina on hyvä tapa selvittää pienet arjen haasteet ja elää täyttä elämää päivästä toiseen. Nopeasti haettava luotto sopii sinulle, joka haluat lisätä käyttövarojasi mahdollisimman helposti.

Kun etsinnässä on pikalaina heti tilille, kannattaa tutustua erilaisiin lainavaihtoehtoihin ja miettiä myös luoton takaisinmaksua. Kun haluat säästää aikaa ja välttää pitkät lainaneuvottelut, voit hankkia lainaa kätevästi suoraan netistä. Ferratum tarjoaa asiakkailleen joustavaa luottoa jopa 4000 € näppärässä nettipalvelussa, jossa hakemuksen täyttöön menee vaan muutama minuutti. Jos lainantarpeesi on pienempi, voit harkita myös korotonta pikalainaa, jonka enimmäismäärä on 300 €. Lainapäätöskin saapuu tuossa tuokiossa, joten voit unohtaa ylimääräisen odottelun!

Nopea laina tarjoaa ratkaisun yllättävään rahantarpeeseen

Pikalaina on ihanteellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat lisätä käyttövarojasi nopeasti. Riippuu täysin tarvitsemastasi rahasummasta, minkä tyyppinen laina on sinulle paras. Kun tavoitteena on nopea laina heti tilille ja rahat käyttöön tuota pikaa, voit tutustua Ferratumin erilaisiin lainatyyppeihin: Ferratum Joustava on joustoluotto, jonka takaisinmaksu on räätälöitävissä henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Ferratum Koroton puolestaan on pienelle rahasummalle myönnettävä pikavippi, josta ei peritä korko- eikä lainanhoitokustannuksia. Molemmat vaihtoehdot sopivat hyvin tilanteeseen, jossa rahat on tavoitteena saada heti tilille ja käyttöön.

Joustava pikalaina on 4000€:n summalle myönnettävä kulutusluotto, jonka voit nostaa joko kerralla tai osissa. Voit hakea sen näppärästi netistä muutamassa minuutissa, ja mobiilisovelluksen avulla laina on käytettävissäsi aina kun haluat, 24 tuntia vuorokaudessa. Joustava-luottoon ei liity mitään piilokustannuksia eikä erillisiä kuukausimaksuja. Sen minimilyhennys on prosentuaalinen osuus lainasummasta tai euromääräinen minimisumma. Voit toki maksaa pikalainan takaisin vaikka kerralla rahatilanteesi saadessa uutta nostetta. Joustoluoton käyttöönotto on helppoa: voit hakea sitä ilmaisen mobiilisovelluksen tai Ferratumin nettisivuilta löytyvän hakemuksen avulla. Kun laina on myönnetty, hallinnoit sitä aina halutessasi mobiilisti - missä tahansa ja milloin tahansa.

Kun tarvitset pienen määrän pikalainaa heti tilille, Koroton-pikavippi saattaa olla juuri oikea vaihtoehto sinulle. Koroton on nimensä mukaisesti vippi, jonka todellinen vuosikorko on 0 %. Tämä pelkästään uusille asiakkaillemme myönnettävä lainamuoto on siis puhdasta käyttövaraa, josta ei peritä mitään lisäkuluja! Jos otat lainaa 300 euroa, maksat sen takaisin ilman mitään lisäeriä 30 päivässä. Huomaa kuitenkin, että pienempien summien laina-aika on lyhyempi - kuitenkin aina vähintään 7 päivää. Koroton-pikalaina voi siis olla oikea vaihtoehto sinulle, joka tiedät, että lainantarpeesi on tilapäinen ja pieni ja olet saamassa rahaa tilillesi lähiaikoina, jotta voit lyhentää sen takaisin pienemmälläkin aikavälillä. Korottoman lainasumman saat käyttöösi jo muutamassa minuutissa.

Joustava vai Koroton - valitse omasi

Pikalaina muuntuu moneen tarpeeseen: sekä joustava että koroton luotto ovat loistavia vaihtoehtoja, kun tarkoituksena on saada vippi heti tilille. Päätös on sinun: haluatko minimoida lainan kustannukset vai onko prioriteettisi saada runsain määrin lisää käyttövaroja ja lyhentää lainaa takaisin kaikessa rauhassa kuukausierittäin? Lainamäärät ovat Korottomassa pienemmät, mutta takaisinmaksun aiheuttamia kustannuksia ei ole, jos huolehdit takaisinmaksuista aikataulun mukaisesti. Joustava-kulutusluottoa voit saada aina 4000 euroon asti, josta voit nostaa haluamiasi summia aina silloin, kuin haluat. Riippuu siis täysin omista tarpeistasi ja rahatilanteesi tulevasta kehityksestä, kumpi lainamuoto on ihanteellinen juuri sinulle.

Kun valitset pikalainaa, kiinnitä rahasumman lisäksi huomiota takaisinmaksun kustannuksiin. Kartoita siis aina taloudellista tilannettasi hiukan pidemmälle ennen lainan hakemista. Pikalaina on aina hyvä ratkaisu, jos rahantarpeesi on tilapäinen, sillä saat rahat tilille heti ja pääset elämään elämääsi juuri siinä tahdissa, kuin itse haluat. Ferratumin näppärien laskurien avulla näet joustava-pikalainan takaisinmaksun minimierän: voit valita eri summia ja tarkistaa, miten se vaikuttaa maksueriin. Korottomassa vaihtoehdossa näet yhdellä vilkaisulla eri lainasummien takaisinmaksuun varatut ajat. Pohdi, mikä vaihtoehto on sinun elämäntilanteesi ja rahantarpeesi kannalta paras mahdollinen ja laita hakemus matkaan. Huomioi, että uusien lainasopimusten rahansiirtoja tehdään klo 7 ja 23 välisenä aikana.

Pikalaina antaa unelmillesi nostetta

Unelmoitko uudesta vaatteesta, älypuhelimesta, sohvasta tai vain rennosta illanvietosta ystävien kanssa? Jos pankkitilisi näyttää tilapäisesti nollaa, älä huolestu, sillä pikalaina tarjoaa tilanteeseen nopean avun. Olisi tylsää, jos joutuisit luopumaan unelmistasi, vaikka tiedät, että rahatilanteesi on paranemassa jälleen seuraavana palkkapäivänä. Oli haussa sitten pitkäaikainen joustoluotto tai nopea, koroton pikavippi, ylimääräiset käyttövarat saapuvat tilillesi tuota pikaa, kun haet lainaa Ferratumin kätevässä palvelussa. Voit sallia itsellesi enemmän arjen pieniä nautintoja, kun suunnittelet raha-asiasi huolella. Nopea, netistä otettava laina tuo tilanteeseesi helpotusta lyhyellä aikavälillä!

Pikalaina voi olla ratkaisu myös äkilliseen vastoinkäymiseen: joskus laskujen määrä ja ylimääräiset kustannukset yllättävät ikävästi. Ennakoimaton rahanmeno saattaa aiheuttaa stressaavia tilanteita. Välttämättömät menot on kuitenkin hoidettava, oli kyseessä sitten terveys tai vaikkapa kodin laitteiden tai ajoneuvon kunto. Tällöin pikavippi voi tulla enemmän kuin tarpeeseen, sillä löydät varmasti miellyttävämpää ja hyödyllisempää tekemistä kuin ylimääräisten viivästyskulujen maksamisen ja siitä johtuvan rahanmenon. Pystyt hallinnoimaan talouttasi ajantasaisesti, kun käyttövarasi nousevat tilanteesi tasolle. Takaisinmaksukin sujuu huolettomasti rahatilanteesi tasoittuessa ennalleen aikaa myöden. Mikä parasta, saat Ferratumin lainojen laskut maksutta suoraan sähköpostiisi ja pysyt täysin kärryillä niiden kustannuksista.

Hanki edullinen pikalaina jo tänään

Ferratum myöntää netissä edullisia pikalainoja. Kun tavoitteena on saada lainapäätös heti ja rahat nopeasti käyttöön, pikalaina on erinomainen vaihtoehto. Lainan hakeminen vie vain muutaman minuutin ajan, ja kaikki käy kätevästi joko mobiilisovelluksen tai netin kautta. Jos et vielä tehnyt päätöstä, millaisen luoton valitsisit, tarkista erilaiset lainat ja niiden takaisinmaksun ehdot sekä kustannukset helposti yhdestä osoitteesta. Pikalaina on nopea vastaus elämän odottamattomiin tilanteisiin, oli rahan tarpeesi sitten muutamia satoja tai jopa 4000 euroa. Tutustu Ferratumin lainoihin ja hae suomalaisten suosimaa lainaa netissä jo tänään!

Sorry, there are errors on the page: