Ferratum kulutusluotto

 

Ferratum Kulutusluotto 

Kulutusluotto rahoittaa arjen yllättävät menot sekä pienet ja isommat hankinnat!

 

 

 

 

 

Noston suuruus

€ / 4000 €
Minimilyhennys: 3 %, alk. 40 €/kk
Noston suuruus: X &euro

 

Ferratum kulutusluotto on nopea ja käytännöllinen arjen talousapu. Kulutusluotto on käytössäsi jatkuvasti, kun olet hakenut ja saanut kertaalleen Ferratumilta myönteisen lainapäätöksen kyseistä kulutusluottoa varten.

 

Kulutusluotto

Miksi Ferratum Kulutusluotto?
 

 • Sinulle sopiva laina, max. 4000 € 
 • Nyt uudistettu edullisempi lainahinnoittelu
 • Luoton avauspalkkio ja nostokulut 0 €
 • 14 päivän peruutusoikeus lainallesi
 • Jatkuva luottotili aina käytössäsi joustavalla takaisinmaksulla
 • Minimi kuukausilyhennys 3 % lainasaldosta, kuitenkin vähintään 40 €

 

KOKEILE KULUTUSLUOTTO

 

 

Miten kulutusluotto toimii?

 

1. Valitse summa:

Valitse sinulle sopiva summa ensinostoa varten. Myönnettävä limiitti on 4000 €, mutta voit nostaa halutessasi myös vähemmän.

 

2. Täytä hakemus: 

Täytät yksinkertaisen nettihakemuksemme hetkessä, milloin vain 24/7. Maksamme uudet lainat asiakkaan tilille klo 7-23 välisenä aikana.

 

3. Luottopäätös hetkessä: 

Tulotietojesi vahvistamiseksi saatamme pyytää palkkatodistuksesi hakemuksen liitteenä. Myönteisen luottopäätöksen saatuasi rahat ovat tililläsi hetkessä!

 

4. Tee jatkonostoja: 

Takaisinmaksettu  osuus luotosta on uudelleen nostettavissa saman tien! Jatkonostoihin et tarvitse uutta hakemusta – luottotilin käyttäjänä nostat rahaa muutamalla klikkauksella milloin vain.

 

 

Arki yllättää aina kuluilla, vaikka kuinka yrittäisimme varautua kaikkeen. Arjen perusbudjetti voi olla kunnossa, mutta yllättävät kulut suistavat sen nopeasti pois tasapainosta, mikäli varasuunnitelma puuttuu. Kulutusluoton olemassaolo voi luoda luo turvaa arkeen, kun tiedät, että yllättävät kulut ja arjen isommat hankinnat ovat maksettavissa, eivätkä arjen kommellukset aiheuta välitöntä taloudellista paniikkia.

Parhaimmillaan kulutusluotto toimii kuitenkin arjen taustatukena, apuna pahan päivän varalle. Omaan talouteen sopivaksi laskettu takaisinmaksusuunnitelma varmistaa, ettei lainanlyhennys vie liian suurta osaa kuukausituloista.

Joustava Ferratum kulutusluotto

Hallinnoit Ferratum kulutusluottoa joustavasti ja helposti itse verkossa, OmaTilissä. Voit nostaa luottoa limiittiin asti uudelleen tarpeen mukaan ilman uutta hakemusta. Ensinoston yläraja on 4000€, mutta voit nostaa myös tätä vähemmän luottoa. Voit myös maksaa koko luoton pois sovittua maksuaikataulua nopeammin, mikäli maksukykysi muuttuu.

Ferratum kulutusluotto on voimassa, vaikka olisit maksanut velkasi kokonaan pois, sillä pystyt nostamaan luoton ylärajaan asti lainaa uudelleen, mikäli tarvitset rahoitusta arkeen. Tämä mahdollistaa oman talouden joustavan suunnittelun sekä arkisten raha-asioiden hoitamisen helpommin ja nopeammin. Toisinaan lainatarve ylittää kulutusluoton limiitin. Tällöin on mahdollista hyödyntää eri tyyppisiä lainamahdollisuuksia. Ferratumilla autamme sinua löytämään juuri omaan tilanteeseesi sopivat lainaratkaisut.

Kätevä arjen talousapuri yllättäviin menoihin

Ferratum kulutusluotto sopii hyvin esimerkiksi arjen yllättävien kulujen rahoittamiseen, isompiin arjen hankintoihin sekä talouden turvaksi pahan päivän varalle. Asiakkaamme ovat hyödyntäneet kulutusluottoa esimerkiksi seuraaviin käyttötarkoituksiin:

 • auton yllättävät huoltokulut
 • pienet pintaremontit
 • pesukoneen, puhelimen tai muun kodin laitteen hankinta rikkoutuneen tilalle
 • talouspuskuri pahan päivän varalle
 • odottamattomat eläinlääkärikulut
 • laskujen maksaminen kuukausina, jolloin kuluja on tavallista enemmän

Kulutusluoton määrä lasketaan omaan budjettiisi sopivaksi, jotta rahaa jää lainanlyhennyksen jälkeen riittävästi muihin arjen kuluihin. Lainan korko on henkilökohtainen, ja se määräytyy hakijan henkilökohtaisten tietojen perusteella.

 

Lainaa arjen yllättäviin menoihin

Kuka voi hakea kulutusluottoa?

Voit hakea Ferratum kulutusluottoa, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät.

 • sinulla ei ole maksuhäiriöitä
 • olet vähintään 25-vuotias
 • sinulla on vakituinen osoite Suomessa
 • sinulla on säännölliset tulot

Vastuullisena luotonmyöntäjänä emme myönnä enempää lainaa, kuin asiakkaan maksukyky mahdollistaa. Arvioimme lainaa myöntäessä aina yksilöllisesti tulojesi riittävyyden ja varmistamme, että käteen jäävät tulot riittävät elämisen menoihin sekä luottojen ja laskujen takaisinmaksuun.

 

KOKEILE JOUSTAVAA