Lainaa tiukassa tilanteessa

Mitä tapahtuisi, jos sinulle tarjottaisiin elämäsi tilaisuus, kuten esimerkiksi sinut hyväksyttäisiin kirjoittajien workshopiin, jonne hyväksytään ainoastaan harvat ja valitut. Tämä workshop on asia, jonka olet halunnut tehdä jo vuosia, mutta tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi et ole voinut osallistua workshopiin aikaisemmin. Mitä teet? Kieltäydytkö ainutlaatuisesta tarjouksesta?

Tajuat, että jotkut mahdollisuudet ovat yksinkertaisesti liian hyviä kieltäytyäksesi. Yrität saada lainan paikallisesta pankistasi, jotta voit kattaa sekä workshopista että sinne matkustamisesta aiheutuvat kulut. Kuitenkin muutaman vuoden takaisten taloudellisten ongelmien vuoksi et ole ideaalein kandidaatti lainalle. Mitä sitten tehdä? Mitkä ovat vaihtoehtosi?

Miten päästä pois oravanpyörästä?

Raha voi olla voimakas työkalu, joka avaa ovia ja johtaa uusiin mahdollisuuksiin. Kun haluat tarttua hetkeen ja, jos sinulla on huonot luottotiedot, miten saat asiat tapahtumaan?

Tämä voi olla inhottava oravanpyörä. Miten hypätä pois ja päästä eteenpäin?

Tervetullut vaihtoehto

Eli sinulla huonot luottotiedot? Ei hätää. On nimittäin olemassa vaihtoehtoja, kuten lyhytaikainen laina ja, vaikka sinulla on ollut ongelmia menneisyydessäsi, se on ihan OK.

Tervetuloa Ferratumille! Me haluamme sanoa kyllä, kun muut pankit sanovat ei. Me pystymme yleensä tarjoamaan lainoja ihmisille, joiden luottokelpoisuus on matala.

Positiivinen uusi alku

Me ymmärrämme, että rahan lainaaminen on enemmän kuin vain rahansiirto – se on palvelusuhde, joka perustuu luottamukseen. Jokainen on tervetullut Ferratumille!

Jos luottokelpoisuutesi on matala ja tarvitset rahoitusta nopeasti, voit kuitenkin olla oikeutettu Ferratumin Joustava-luottoon. Jos lainapäätöksesi on myönteinen, voimme aloittaa pienellä lainasummalla. Jos kaikki menee hyvin ja maksat lainan takaisin onnistuneesti, voimme kasvattaa lainasi summaa, kun sitä tarvitset.

Lainan hakeminen Ferratumilta on helppoa. Mene Joustava-luoton sivuille ja täytä lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin ja, kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, rahat siirretään tilillesi muutaman tunnin sisällä!

 

Lue myös tämä:

Positiivinen luottorekisteri on kuluttajan puolella

 

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Sorry, there are errors on the page: