Miksi jokaisen pitäisi säästää pahan päivän varalle?

Nuorena perheenä yksi tärkeimmistä asioista, mitä voi tehdä perheesi taloudellisen turvallisuuden eteen, on perustaa säästötili pahan päivän varalle. Elämä on täynnä yllätyksiä, ja mitä paremmin olet valmistautunut yllätyksien varalta, siitä suurempi mielenrauha sinulla ja perheelläsi on.

Säästötilin merkitys

Jos koskaan olet joutunut maksamaan odottamattomia kustannuksia, tiedät kuinka paljon tämä voi heittää kapuloita rattaisiin.

Ehkä on pari viikkoa, kunnes saat palkkaa seuraavan kerran. Ehkä autosi hajoaa täsmälleen saman aikaan, kun sinun on maksettava useita laskuja. Riippumatta siitä millainen tilanne on, ei vaadi paljon sekoittaakseen koko budjetin.

Silloin säästötili pahan päivän varalle tuo turvaa. Säästötilin avaaminen on tärkeä tapa suojella sinua ja perhettäsi odottamattomien tapahtumien ja kustannuksien varalta.

Kuinka paljon rahaa minun pitäisi laittaa säästöön?

Kuinka paljon rahaa sinun pitäisi laittaa säästöön pahan päivän varalle vaihtelee riippuen tuloista, perheesi koosta, kuukausittaisista kustannuksista ja tietysti elämäntavoistasi. Asiantuntijat ovat kuitenkin samaa mieltä siitä, että sinun pitäisi pyrkiä pitämään säästötilillä vähintään 3-6 kuukauden kulujen edestä.

Aloita jostain ja rakenna sen päälle

Vaikka 3-6 kuukauden kulut voivat kuulostaa isolta summalta, tärkeintä kuitenkin on, että aloitat jostain. Mikä on vähimmäismäärä, jonka voit laittaa säästöön palkastasi?

Aloita pienistä. Laita sen verran säästöön mitä sinulla on varaa. Kuuden kuukauden jälkeen, kun olet joka kuukausi siirtänyt säästöön vähimmäismäärään, voit korottaa kuukausittaista summaa pienellä summalla.

Ei kahta ilman kolmatta

Kuten me kaikki tiedämme, usein kun tulee yksi odottamaton meno, seuraa useampi. Kuten sanonta kuuluu, ei kahta ilman kolmatta.

Kun tällainen käy, vaikka olet kerryttänyt säästötiliäsi, sinulla ei ehkä ole tarpeeksi kattamaan odottamatonta kulua. Mitä silloin? Silloin lyhytaikainen laina, kuten Ferratum Joustava, voi olla tervetullut helpotus.

Hae lainaa netissä milloin tahansa. Ei paperityötä, ei odottelua. Hakemuksen teko kestää vain muutamia minuutteja, ja kun hakemus on hyväksytty, saat tarvittavat varat pankkitilillesi muutaman tunnin kuluessa.

Yksinkertaisesti maksat takaisin lainan ja siihen liittyvä korko 30 päivän kuluessa ja voit jatka taloudesi hallintaa ja säästötilin kerryttämistä kuten aiemmin. Se on mielenrauhaa se!

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Sorry, there are errors on the page: