Trustly.

Laskun maksu oman asiakastilin kautta

Joustava-luoton laskut voi helpoiten maksaa oman asiakastilin kautta Trustly-palvelun avulla. Trustly mahdollistaa laskun maksamisen suoraan omalta asiakassivulta, jolloin maksu kirjautuu järjestelmäämme heti ja lasku näkyy maksettuna omalla asiakassivulla. Maksuvaihtoehto on käytössä kaikissa kotimaisissa verkkopankeissa ja laskun maksuun tarvitsee vain pankkitunnukset. Huomaathan, ettei uusinta laskua tule maksaa kopioimalla verkkopankista edellisen laskun tietoja, sillä Trustly-viitenumero on aina kertakäyttöinen.

Näin maksat Joustava-luoton laskun palvelussamme

  1. Kirjaudu sisään omalle asiakastilillesi 
  2. Valitse Laskut-välilehti, jossa näet Joustava-luottoon liittyvät tiedot sekä laskut. Valitse viimeisin lasku ja klikkaa Siirry maksamaan -painiketta. Jos olet mobiililaitteella, käännä laitteesi vaakatasoon.
  3. Siirryt Laskun maksu -välilehdelle. Voit tässä vaiheessa vielä tarkistaa maksettavan laskun tiedot. Maksettava summa* -kenttään on mahdollista syöttää suurempi summa kuin mitä laskussa on mainittu. Klikkaamalla Siirry maksamaan -painiketta siirryt Trustlyin palveluun ja oman verkkopankkisi tai muun maksutavan valintaan. 
  4. 4. Valitse oma verkkopankkisi, ja siirryt pankkitunnistautumiseen. Hyväksy maksettava summa.

Verkkopankkitunnistautumisen ja laskun maksun jälkeen siirryt automaattisesti takaisin omalle asiakassivullesi, jossa maksu näkyy kirjautuneena. Lisätietoja Trustly-maksamisesta saat asiakaspalvelustamme.

Sorry, there are errors on the page: