Pikavippi

Nyt uusi edullisempi hinnoittelu. Lainapäätös nopeasti
ja pikavippi heti tilille. Hae lainaa tänään!

 

Noston suuruus

€ / 4000 €
Minimilyhennys: 3 %, alk. 40 €/kk
Noston suuruus: X &euro

Joustava-luoton hinnasto
 

 • Nyt uudistettu edullisempi lainahinnoittelu
 • Nimellinen vuosikorko 19,97 %
 • Luoton avauspalkkio ja nostokulut 0 €
 • Jatkuva luottotili aina käytössäsi joustavalla takaisinmaksulla
 • 14 päivän peruutusoikeus lainallesi 
 • Minimi kuukausilyhennys 3 % lainasaldosta, kuitenkin vähintään 40 €
 • Todelliset kulut huomioiva vuosikorko on 29,79 %
 • Tilinhoitomaksu 12 €/kk
 • Joustava-luoton tyypillinen min. laina-aika 3 kk, max. laina-aika 54 kk 
 

Odottamaton tarve lisärahoitukselle ja lainalle voi kohdata kenet vain. Meiltä saat avun nopeasti joustavan luottotilin muodossa, kun odottamaton meno yllättää. Lainahakemus vie vain muutamia minuutteja ja lainapäätöksen saat välittömästi. Hyväksytyt pikavipit maksetaan asiakkaiden tileille tavallisesti vain minuuteissa. Tutustu Joustava-luottoon – se on erinomainen apu arjen pieniin ja suurempiinkin rahantarpeisiin.

Joskus tarve pienelle lainalle yllättää: ehkä tarvitset viisikymppisen viikoksi, tai kolmesataa loppukuuksi. Jos haussa on ensimmäinen luotto, tutustu Joustavaan! Joustava-lainaa voit hakea ollessasi vähintään 20-vuotias. Sinä päätät itse, kuinka joustoluottoasi käytät. Maksat vain käyttämästäsi luotosta, eikä turhia lisäkustannuksia tule.

Lainoissamme ei koskaan ole myöskään ikäviä piilokuluja. Me emme peri lainkaan avauspalkkioita, tilinhoitomaksuja tai nostokuluja lainaltasi. Huomaathan, että voimme maksaa myönnetyn lainan tilillesi klo 07-23 välisenä aikana. Ferratumilta voit hakea pikalainaa myös viikonloppuna.

 • Nopeasti vippiä jopa 4000€ 
 • Uusi edullisempi lainahinnoittelu - nimelliskorko 19,97 %
 • Lainapäätös heti, pikavippi nopeasti tilillesi
 • Joustava-luotolta nostat rahaa juuri sen verran kuin tarvitset
 • 14 päivän peruutusoikeus lainallesi
 • Joustava takaisinmaksu oman taloudellisen tilanteesi mukaisesti

Apua laina-asioissasi useissa kanavissa:

Hae Joustavaa

Meiltä on helppo hakea lainaa

Valitse summa

Valitse summa

Valitse sinulle sopiva summa lainalaskurista.
 

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus

Tunnistaudu verkkopankki- tunnuksilla ja täytä lainahakemus.                    

Lainapäätös heti

Lainapäätös heti

Saat päätöksen heti ja myönnetyissä lainoissa rahat tililläsi minuuteissa.

Miksi hakisin Joustava-pikavippiä?

Rahaa tarvitsee aina

50 euroa voi olla iso raha, kun se puuttuu viikon budjetista. Ferratumilla jokainen vippi hinnoitellaan henkilökohtaisesti ja lopullinen korkotaso määräytyy hakijan tietojen ja tulojen mukaan.

Joustava-pikavipillä homma hoituu nopeasti ja ilman ylimääräisiä kuluja. Voit myös hakea suurempaa summaa aina 4000 € asti, kun rahan tarve on akuutti. Joustava-pikavippi on käytettävissä, kun pyykkikone hajoaa, auto reistailee, eräpäivät lähestyvät tai mikä tahansa odottamaton meno yllättää. Kun tarvitset pelivaraa omaan talouteen, valitse Joustava-pikavippi! Voit hakea lainaa pitkällä maksuajalla jopa 4000 € arjen taloudellisen tilanteesi tilapäiseksi tasapainottamiseksi. Halutessasi voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä lainaasi milloin vain! 

 

Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 7:00-23:00 välisenä aikana. Hinnasto: tilinhoitomaksu 12,00 €/kk, nimellinen vuosikorko 19,97 % ja todellinen vuosikorko 29,79 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4576,59 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 4000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Esimerkin kk-erien summat: 1. 411,89 €, 2. 406,34 €, 3. 400,79 €, 4. 395,25 €, 5. 389,70 €, 6. 384,16 €, 7. 378,61 €, 8. 373,06 €, 9. 367,52 €, 10. 361,97 €, 11. 356,43 €, 12. 350,88 €. Joustava-luoton tyypillinen laina-aika 3-54 kk. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa. Muistathan aina tutustua huolellisesti lainan ehtoihin.

» Joustava lainaehdot
» Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Nopea ja helppo apu

Nopeammin ja vaivattomammin lainaat tarvitsemasi summan muutamasta kymmenestä eurosta 4000 euroon Joustava-pikavipillä. Lainahakemuksen täytät muutamassa minuutissa ollessasi vaikka ostoksilla, ja lainapäätöksen saat heti. Joustava-pikavippi hinnoitellaan aina henkilökohtaisesti hakijan tietojen ja tulojen mukaan. Rahan tarve on hetkessä ohi, sillä tililläsi näkyy myönnetty vippi heti. Vipit maksetaan ensimmäistä kertaa klo 7-23 välisenä aikana, mutta myöhemmin voit tehdä nostoja tililtäsi kellon ympäri. 

Lainaa siksi aikaa kuin tarvitset – ei sitoumuksia

Uutena asiakkaana voit hakea tarvitsemasi lainan hetkessä ja juuri niin pitkäksi ajaksi, kuin haluat. Joustava-pikavippiä voi hakea 20-vuotta täyttäneet, luottokelpoiset ja raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt.

Kattavan ja aina käytettävissä olevan turvan raha-asioihin saat Joustava-luotosta. Joustava on 4000 € jatkuva luotto, jolta nostat lainaa haluamissasi erissä. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit tehdä nostoja aina tarpeen mukaan, vuorokauden ympäri. Maksat vain käyttämästäsi luotosta, eikä turhia lisäkustannuksia tule. 

 

 

 

Palvelemme sinua useissa kanavissa

Myös asiakaspalvelussa olemme panostaneet helppouteen: asiantuntevat asiakaspalvelijamme opastavat sinua laina-asioissa niin, että ne sujuisivat aina vaivattomasti hakemisesta takaisinmaksuun. Meiltä saat henkilökohtaista lainapalvelua myös toimistoaikojen ulkopuolella, aina silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Pyydämme ottamaan aina rohkeasti yhteyttä, jos lainan takaisinmaksussa ilmenee vaikeuksia. Yhdessä voimme miettiä parhaan ratkaisun tilanteeseesi.

Maksuton ja suomenkielinen asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-17 välisenä aikana. Puhelimella tavoitat meidät numerosta 0800 166 208 ja sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@ferratumbank.fi. Käytössäsi on myös asiakaspalveluchat, jonka löydät nettisivuiltamme ja omalta asiakastililtäsi.

 

 

Miksi valita Ferratum

Ferratumilta laina nopeasti myös älypuhelimellasi

Ferratumilta saat tarvitsemasi pikavipit tai pidempiaikaisen lainan yhtä nopeasti, normaalisti minuuttien sisällä puoleemme käännyttyäsi. Lainan hakeminen meiltä on turvallista ja vaivatonta. Hakemista varten tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja pääsyn nettiin. Lainahakemuksen avaat, täytät ja lähetät muutamassa minuutissa – samassa ajassa meillä käsitellään, hyväksytään ja maksetaan hakemasi laina.

Kun sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää lainanhausta tai takaisinmaksusta, asiakaspalvelumme on puhelimen, sähköpostin ja chat-palvelun päässä.

Ferratum on 25 maassa toimiva suomalainen yritys, ja olemme tuoneet rahan ja ihmiset yhteen jo miljoonat kerrat, Espanjasta Uuteen-Seelantiin. Tulevaisuudessa toivomme, että kuka tahansa voisi avullamme hoitaa päivittäiset raha-asiat vaivattomasti millä tahansa laitteellaan.

Tarvitsemaasi vippiä ei tarvitse odottaa sen kauempaa, riittää että täytät hakemuksen sivuillamme ja saat lainapäätöksen heti!