Pikalaina

Noston suuruus

€ / 4000 €
Minimilyhennys: 3 %, alk. 40 €/kk
Noston suuruus: X &euro

 

Ferratumin pikalainalla saat taloudellisen tuen arkeesi tai varoja isompiin hankintoihin. Joustava-luottotili on asiakkaan jatkuvassa käytössä oleva luotto. Pikalaina sopii niin moneen tilanteeseen ja luottotililtäsi voit nostaa luottoa juuri sen summan minkä tarvitset, aina 4000 € saakka.  Pikalaina tuo lainaa heti tilille, ja voit jatkaa arkeasi huoletta.

Luottopäätöksen saat hetkessä. Takaisinmaksettu luotto on uudelleen nostettavissa, ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä. Ensimmäinen nosto maksetaan klo 7-23 välillä, mutta jatkossa voit tehdä nostoja Joustava-luotolta vuorokauden ympäri. Joustava-luotto tuo sinut ja tarvitsemasi rahan yhteen missä ja milloin vain. 

Ferratum Joustava - pikalainaa nopeasti

Joustava-luotto on aina käytettävissäsi, olipa tarpeesi pieni tai suuri. Lainapalvelumme toimii laitteella kuin laitteella, joten Joustava-luotto kulkee mukanasi missä menetkään. Lainaa saat näin tarpeen tullen yhtä vaivattomasti arkisten kiireiden keskellä kuin lomamatkalla. Ja koska rahantarve ei kelloa katso, luotoltasi nostat rahaa ihan mihin kellonaikaan tahansa ja laina maksetaan tilillesi minuuteissa. Tutustu Ferratum Joustavan lainaehtoihin ja vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin!

 

Luotettava laina yllättäviin menoihin

Pikalainat ovat helppoutensa ja joustavan takaisinmaksuaikojensa vuoksi hyvä ratkaisu erilaisiin tilanteisiin. Takaisinmaksuaika Joustava-luotossa riippuu lainasummasta ja takaisinmaksuerien suuruudesta. Ferratumin pikalaina on turvallinen tapa hakea lainaa, sillä emme peri luotosta kiinteitä kuukausimaksuja tai tilinhoitopalkkioita. Joustava-luotto on sinulle siis täysin maksuton, mikäli sinulla ei ole luottoa käytössä! Voit tehdä uuden noston taas, kun sitä haluat. Jatkuva luotto on paras tapa saada pikalaina heti, kun sitä tarvitset.

 

5 syytä hakea Joustava-pikalaina heti 

  • Luottoa 4000 € asti, käytössäsi 24/7
  • Lainaa rahaa tarpeesi mukaisesti
  • Ei kiinteitä kuukausimaksuja tai piilokuluja 
  • Takaisinmaksu kuukausittaisin minimilyhennyksin (3 % lainasaldosta, kuitenkin vähintään 40 €)
  • Luottopäätös heti 

Apua laina-asioissasi viikon jokaisena päivänä:

Hae Joustavaa

 

 

Pikalainaa heti - missä vain, milloin vain

Joustava-luottosi  on käytettävissäsi kellon ympäri. Kerran hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit kirjautua palveluumme PIN-koodilla tai pankkitunnuksilla. Tämän jälkeen voit valita nostettavan lainasumman ja asiakaspalvelumme siirtää rahat tilillesi luottorajan puitteissa muutaman minuutin kuluessa asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Ensimmäinen nosto maksetaan klo 7-23 välisenä aikana.

Näin haet Joustava -pikalainaa

Ferratum Joustava -pikalainan hakeminen on nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain täyttää luottohakemus verkkopalvelussamme ja laina maksetaan tilillesi hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Uusien hakemusten ensimmäinen nosto maksetaan kello 7-23 välisenä aikana, mutta tämän jälkeen voit tehdä noston milloin tahansa vuorokauden ympäri. Lainahakemuksen tekemiseen tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden ja sinun täytyy tunnistautua palveluun joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täyttäminen vie aikaasi vain muutaman minuutin. Täytä hakemus painamalla alla olevaa linkkiä ja saat pikalainan heti käyttöösi.

Kuka voi hakea pikaluottoa

Ferratum voi myöntää Joustava -pikaluoton kaikille Suomessa asuville, vähintään 20-vuotiaille Ferratumin asiakkaille. Näillä henkilöillä tulee olla suomalainen henkilötunnus ja he ovat hoitaneet raha-asiansa aikaisemmin moitteettomasti. Luoton hakeminen edellyttää myös toimivan sähköpostiosoitteen ja suomalaisen pankkitilin. Ennen luoton myöntämistä tai luottolimiitin korottamista Ferratum arvioi asiakkaan luottokelpoisuuden tulojen ja muita taloudellisia olosuhteita koskevien tietojen perusteella. On tärkeää, että tiedot täytetään oikein, kun luottohakemusta tehdään, sillä asiakas vastaa itse tietojensa oikeellisuudesta. Mikäli asiakkaan tiedot muuttuvat, tulee siitä myös viipymättä ilmoittaa Ferratumille. Virheellisten tietojen antaminen voi olla rangaistava teko ja näin ollen johtaa luottohakemuksen hylkäämiseen.

Kun asiakas tekee luottohakemuksen, hän antaa suostumuksensa siihen, että Ferratum saa tarkistaa asiakkaan henkilö- ja luottotiedot. Ferratum voi myös edellyttää asiakasta toimittamaan Ferratumille taloudellisia olosuhteitaan koskevia tietoja. Tällaisia voivat olla esimerkiksi kopio palkkalaskelmasta, tiliotteesta, veroilmoituksesta tai tietoja muista asiakkaan luotoista. Liitteet pystyy helposti lähettämään sähköisessä muodossa, sillä postitse toimitettuja asiakirjoja ei palauteta asiakkaalle. Luoton myöntämiseen tai luottohakemuksen hylkäämiseen Ferratumilla on yksinomainen oikeus. Hylkäämisen syytä ei ole velvollisuutta ilmoittaa lukuun ottamatta pakottavien säännösten mukaisia tiedottamisvelvoitteita.

Hae Joustavaa

 

Pikalaina - vastaus tilapäisiin menoihin?

JJos haussa on 50-4000€ korkuinen pikalaina, tutustu Ferratumin pikalainatarjontaan. Oli valintasi sitten Joustava-kulutusluotto tai nopeasti takaisin maksettava vippi, saat rahat nopeasti käyttöösi ja pääset toteuttamaan unelmiasi tai selvittämään harmillista tilannetta ennen kustannusten nousemista. Huomioi kuitenkin, että pikalaina on aina vastaus tilapäiseen rahantarpeeseen. On siis hyvä, jos huolehdit yleensä raha-asioistasi huolellisesti eikä luottotiedoissasi ole merkintää. Tämä lisää luottokelpoisuuttasi ja antaa parhaat edellytykset lainan takaisinmaksulle.

 

Milloin pikalaina? 
 

Pikalaina on parhaimmillaan silloin, kun tiedät, että käyttövarasi ovat tasaantumassa lainajakson aikana ja pystyt huolehtimaan lainan lyhentämisestä sovitun suunnitelman puitteissa. Koroton pikalainavaihtoehto tarkoittaa pientä lainasummaa ja nopeatempoista takaisinmaksua. Joustava luotto puolestaan on käytettävissäsi pidemmällä aikavälillä, mutta siihenkin liittyy minimilyhennyksiä ja korkokuluja, jotka kasvavat, jos et pysty noudattamaan sovittua takaisinmaksuaikataulua. Huomioi, että sinulle ei voida myöntää molempia lainavaihtoehtoja samanaikaisesti. 

 

Pikalaina netistä 

Pikalaina netistä on ihanteellinen vaihtoehto sinulle, joka et halua selitellä lainasi käyttötarkoitusta. Toisin kuin monet muut pankit, Ferratum ei koskaan kysy, mihin aiot käyttää lainaamasi summan. Voit siis hakea pikalainaa vaikkapa uutta matkapuhelinta, ulkomaanmatkaa, ravintolailtaa, junalippua tai muuta hankintaa varten.  Ferratum ei kysy mihin aiot käyttää lainaamasi rahan. Lainapalvelua käyttääksesi sinun tulee vain tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi - hakemuksen täyttäminen tapahtuu joustavasti verkossa ja lainapäätös palautuu sinulle tuossa tuokiossa. Jos olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja sinulla ei ole maksuhäiriötä, lainan myöntäminen on erittäin todennäköistä. 

 

Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 7:00-23:00 välisenä aikana. Hinnasto: tilinhoitomaksu 12,00 €/kk, nimellinen vuosikorko 19,97 % ja todellinen vuosikorko 29,79 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4576,59 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 4000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Esimerkin kk-erien summat: 1. 411,89 €, 2. 406,34 €, 3. 400,79 €, 4. 395,25 €, 5. 389,70 €, 6. 384,16 €, 7. 378,61 €, 8. 373,06 €, 9. 367,52 €, 10. 361,97 €, 11. 356,43 €, 12. 350,88 €. Joustava-luoton tyypillinen laina-aika 3-54 kk. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa. Luotonantajana toimii Ferratum Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta.