AcceptEmail.

Laskun maksaminen sähköpostiin tai tekstiviestitse tulleen maksulinkin avulla

Jatkossa voit maksaa laskusi myös suoraan sähköpostistasi tai tekstiviestinä tulleen linkin kautta. Kun saat testiviestin Ferratumilta, tai sähköpostin lähettäjältä laskutus@ferratumbank.fi, avaa se ja näet AcceptEmail-palvelun kautta luodun laskusi tiedot. Palvelu mahdollistaa laskun maksamisen samantien, maksu kirjautuu järjestelmäämme 1-4 pankkipäivän kuluessa. Maksun tila sähköpostissa vaihtuu myös, jolloin tilan väri vaihtuu sinisestä vihreäksi. Maksuvaihtoehto on käytössä kaikissa kotimaisissa verkkopankeissa ja laskun maksuun tarvitset vain pankki- tai luottokorttisi tiedot tai verkkopankkitunnuksesi. Alla näet sähköpostiviestinä tulleen laskun eri vaiheet.   

Näin maksat laskun Trustly-palvelulla tai Paysafella

 

1. Klikkaa itsesi eteenpäin "Maksa lasku"-linkistä

 

2. Palvelun ikkuna aukeaa selaimeesi. Valitse Trustly, jos haluat maksaa verkkopankkitunnuksilla.

Valitse Credit/Debit Card, jos haluat maksaa suoraan korttisi tiedoilla. Debit-kortin numeron löydät yhdistelmäkortista kortin kääntöpuolelta. Maksukorttipalveluntarjoajana toimii Paysafe.

Klikkaa sitten ”Maksa nyt”.

 

3. Jos valitsit Trustlyn, seuraavassa ikkunassa voit valita oman verkkopankkisi. Kirjaudu ja vahvista maksu.

Jos valitsit Paysafen, uusi ikkuna korttitietojen täyttöä varten avautuu saman tien. Täytä tiedot ja klikkaa "Maksa".

 

4. Homma hoidettu! Kun maksu on suoritettu, maksun tila sähköpostiviestissä päivittyy. Tilan väri vaihtuu sinisestä vihreäksi.

  

 

Lisätietoja AcceptEmailista ja sen eri maksupalveluista saat asiakaspalvelustamme, joka on avoinna arkisin klo 8-18 välisenä aikana. Voit myös vierailla AcceptEmailin FAQ-osiossa klikkaamalla tästä!

Sorry, there are errors on the page: