Uusi väliaikainen 10% korkokatto

Lue lisää miten 10% korkokatto vaikuttaa Ferratumin lainatuotteisiin!

Voihan Korona!

Korona-pandemian aiheuttama poikkeuksellinen aika on vaatinut Suomen hallitukselta isoja ratkaisuja kansalaisten terveyden turvaamiseksi. Myös taloudellinen kriisi on vaatinut nopeita toimia. Yksi toimista on väliaikainen vakuudettomien lainojen korkokatto. Väliaikaisen korkokaton aikana nostetun luoton korko saa olla enintään 10 %. Kyseessä on nimelliskorko. Lain voimassaoloaika on 1.7.2020 – 31.12.2020.

Lue lisää miten 10% korkokatto vaikuttaa Ferratumin lainatuotteisiin!

Mistä väliaikaisessa korkokatossa on kyse?

Kuluttajasuojalakiin astui voimaan väliaikainen muutos 1.7.2020 alkaen. Muutos asetti kuluttajille myönnettäville vakuudettomille lainoille tilapäisesti 10 %:n nimellisen korkokaton.

Kauanko uusi 10% korkokatto on voimassa?

Lakimuutos on määräaikainen ja on voimassa 31.12.2020 asti. Pyydämme nykyisiä Joustava- asiakkaitamme huomioimaan, että väliaikaisen korkokaton voimassaolon päätyttyä Joustava-lainan väliaikainen 10% korko muuttuu automaattisesti asiakkaan luottosopimuksen mukaiseksi koroksi.

Väliaikainen lakimuutos ei koske ennen lain voimaantuloa nostettuja luottoja, joiden osalta pitäydytään sopimuksen mukaisessa korkoprosentissa.

Kuinka väliaikainen korkolaki vaikuttaa Ferratumin Joustava-luottoon?

Nykyisille Joustava-asiakkaillemme uusi korkokatto tarjoaa mahdollisuuden nostaa vapaana olevaa luottoa väliaikaisesti edullisemmalla korolla. Muutokset eivät vaadi sinulta erillisiä toimenpiteitä. Me olemme huolehtineet, että 1.7.2020 eteenpäin tehdyt nostot noudattavat uutta väliaikaista korkolainsäädäntöä. Joustava-luottojen väliaikainen nimellinen luottokorko on 10%. Väliaikainen korkokatto on voimassa 31.12.2020 asti, jonka jälkeen korko muuttuu takaisin luottosopimuksen mukaiseksi koroksi. Muutos ei koske jo nostettua luottosaldoa, vaan ainoastaan 1.7.2020 jälkeen tehtyjä uusia nostoja.

Pyydämme huomioimaan, että 31.12.2020 jälkeen maksamaton ja avoinna oleva Joustava- luottosaldo muuttuu automaattisesti luottosopimuksen mukaiseksi koroksi.

Uusi väliaikainen korko on nähtävissä OmaTili-verkkopalvelussa. Kirjaudu OmaTiliin 

Kuinka väliaikainen korkokatto vaikuttaa Ferratum Yhdistelylainaan, Autolainaan tai Venelainaan?

Uusi korkokatto tarjoaa mahdollisuuden hakea entistä edullisempi laina Ferratumilta. Ferratum Yhdistelylainan, Autolainan ja Venelainan nimelliskorko on 9,95%. Korko ei muutu väliaikaisen korkokattolain päätyttyä.

Hae uusi edullisempi laina:

Yhdistelylaina: https://www.ferratumbank.fi/lainojen-yhdistaminen

Remonttilaina: https://www.ferratumbank.fi/remonttilaina

Autolaina: https://www.ferratumbank.fi/autolaina

Venelaina: https://www.ferratumbank.fi/venelaina

Huom! Ennen 1.7.2020 myönnetyt lainat eivät ole uuden väliaikaisen korkokaton piirissä.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua

Mikäli sinulla on kysyttävää muutokseen tai nykyisiin Ferratumin lainoihin, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua arkisin klo 9-17. Tavoitat meidät parhaiten kotisivujemme chatissa tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@ferratumbank.fi , asiakaspalvelu@ferratum.fi