Ferratum Remonttilaina.

Koti, sijoitusasunto tai kesämökki – toteuta remonttihaaveesi heti!

Ferratum Kertalaina: 2 000-30 000€ | Laina-aika: 1-10v | Avausmaksu ja nostokulut: 0 € | Nimellinen vuosikorko 8,50-13,95 % | Tilinhoitomaksu: 5,90-9,90 €/kk | Todellinen vuosikorko: 9,50-22,14 % | Kriteerit: Ikäraja min. 22 v, ei maksuhäiriöitä, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jonka tulotiedot voidaan tarkistaa | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa | Luotonmyöntäjä: Multitude Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta.

Lainaesimerkki: Luoton määrä 9000€ | Laina-aika: 7v | Maksuerät: 84kpl, kk-maksuerä: 164,05 €/kk | Todellinen vuosikorko: 13,87 % | Nimellinen vuosikorko: 11,01 % | Avausmaksu: 0 € | Tilinhoitomaksu: 9,90 €/kk | Luoton arvioitu kokonaiskustannus yht: 13 780,62 €, kun asiakas noudattaa edellä mainittua maksusuunnitelmaa.

Miksi valita Ferratum arjen lainakumppaniksi?

Meiltä löydät omaan talouteesi sopivan lainan.
Kertalaina rahoittamaan isompia kuluja, kuten remontti tai uusi auto
Voit valita talouteesi sopivan lainasumman lainalaskurilla
Olemme vastuullinen luotonmyöntäjä ja haluamme olla kaikessa tekemisessämme läpinäkyviä

Lainahakemuksen voit tehdä verkossa

01.

Valitse lainalaskurilla talouteesi sopiva lainamäärä sekä tutustu lainan ehtoihin.

02.

Täytä lainahakemus. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

03.

Varmistamme hakijan maksukyvyn ja annamme lainapäätöksen.

Miksi Ferratum remonttilaina?

Ferratum remonttilaina mahdollistaa omaan elämäntilanteeseen sopivan lainan pankin kautta joustavasti ja nopeasti.

Tiedossa pieni pintaremontti ennen muuttoa uuteen kotiin? Keittiö, kylpyhuone tai jokin muu kodin isompi remonttikohde uudistuksen alla? Aika ehostaa sijoitusasunnon sisustusta? Arki on täynnä remonttitarpeita, vaikka pankkitili ei aina ole samaa mieltä. Remonttihaaveita ei kuitenkaan kannata heti haudata, vaan sopivalla rahoitusratkaisulla toteutat remonttisuunnitelmasi ja nostat kohteen arvoa!

Remontissa yksi ratkaisevista tekijöistä on budjetti, joka määrittää mm. materiaalivalintoja ja sitä, kuinka paljon muutoksia kohteeseen on mahdollista tehdä. Aloita remontti tekemällä suunnitelma siitä, mitä muutoksia haluat remonttikohteeseen tehdä ja millaiset materiaalit miellyttävät silmääsi. Näin saat pohjan sille, millaista rahoitusta tarvitset. Tämän jälkeen on helppo alkaa kartoittaa, kuinka tarvittavan budjetin saa kasaan ja tarvitseeko suunnitelman suhteen tehdä jonkinlaisia kompromisseja.

Kuka voi hakea remonttilainaa?

Voit hakea Ferratum remonttilainaa, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät. Tarvitset hakemuksen liitteeksi kopion viimeisimmästä palkkakuitistasi.

  • sinulla ei ole maksuhäiriöitä
  • olet vähintään 25-vuotias
  • sinulla on vakituinen osoite Suomessa
  • sinulla on säännölliset tulot

Remonttilainahakemus on helppo täyttää, ja saat lainapäätöksen nopeasti. Ferratum remonttilaina on ketterä tapa hankkia remontin rahoitus pankin kautta. Laina maksetaan tilillesi heti positiivisen luottopäätöksen jälkeen. Näin sinulla on rahoitus kunnossa, kun tahdot laittaa remonttihaaveet tuumasta toimeen.

Reilu ja joustava Ferratum remonttilaina

Remonttilaina lasketaan joustavasti hakijan tarpeet huomioiden: voit esimerkiksi rahoittaa lainalla koko remonttibudjetin tai hoitaa omien säästöjesi jälkeen puuttuvan rahoitusosuuden lainan avulla.

Remonttilainaa ottaessa on tärkeää huomioida mm. lainan korko, laina-ajan pituus sekä lainanhoidolliset kulut. Kiinnitä huomiota myös lainan todelliseen vuosikorkoon, jolloin pystyt helpommin hahmottamaan lainan kustannukset kokonaisuudessaan.

Remontissa hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Vanha sanonta pitää remonttiprojekteissa erityisen hyvin paikkansa, sillä jos remonttia lähtee toteuttamaan ilman kunnon suunnitelmaa, on varmaa, että matkalla menee sormi suuhun. Sama pätee myös budjetin suhteen: kun oma budjetti on mietitty hyvin ja suhteutettu remonttiin nähden realistisesti, vältytään lisäkustannuksilta kesken projektin.

Remontin budjetti koostuu materiaaleista, urakoitsijan työstä sekä mahdollisista lupamaksuista. Remonttia suunniteltaessa on hyvä huomioida kaikki mahdolliset kulut, jotta kokonaiskuva budjetista on tiedossa. Pienistäkin kulueristä alkaa kasvaa isompi summa, kun niitä on paljon. Materiaalien suhteen kannattaa pohtia hyvää hinta-laatu-suhdetta. Halvin ei välttämättä ole pitkässä juoksussa paras – etenkin, jos tila on aktiivisessa jokapäiväisessä käytössä.

Keittiöremontti ja kylpyhuoneremontti on hyvä suunnitella niin, että materiaalivalintoja katselee mielellään vielä kymmenenkin vuoden päästä. Sopiva rahoitus on helpompi löytää, kun oma budjetti on kirkkaana mielessä.

Kannattaako ottaa remonttilaina?

Toiset suosivat taktiikkaa, jossa tulevaa remonttia varten säästetään, kunnes koko remonttibudjetti on kasassa. Tämä on varsin toimiva vaihtoehto, mutta joskus remontti täytyy tehdä pikaisella aikataululla, eikä mahdollisuutta pitkän aikavälin säästämiseen ole. Toisinaan taas halutaan päästä nauttimaan mahdollisimman pian remontin lopputuloksesta, eikä asua keskellä työmaata rahoitusta odotellessa. Tällaisissa tilanteissa remonttilaina on loistava vaihtoehto rahoittaa tarvittavat remonttitoimenpiteet heti.

On hyvä istua alas ja pohtia, kuinka remonttilaina nostaa elämänlaatua nopeammin valmistuneen remontin myötä. Haluatko katsella repsottavia remonttihuoneita vuosia odotellessasi säästötavoitteen täyttymistä vai voisitko harkita toteuttavasi remonttiunelmat heti lainan avulla? Remonttilainan avulla pääset nopeammin asumaan arkea remontoidussa kodissa, maksaen kuukausittaisen säästösumman sijaan lainanlyhennystä.

Me tiedämme, että elämässä tulee aina eteen yllätyksiä: toisinaan remonttikärpänen puree peruuttamattomasti, mieluisat materiaalivalinnat yllättävät kuluillaan tai perhe kasvaa ja tahdotaan tehdä nopeasti remontin avulla lisää tilaa. Joustavana lainantarjoajana kuljemme mukanasi elämän eri vaiheissa, oli sitten kyseessä oman kodin remonttiprojekti, sijoitusasunnon arvon nosto tai muu arjen asumisen lainantarve!
 

Sorry, there are errors on the page: