Maksuvapaa kuukausi.

Mitä tehdä, kun arjen talous muuttuu ja uhkaa lainojen maksua?

Me Ferratumilla olemme taloutesi kumppanisi, joka kulkee rinnallasi elämän kivat hetket ja kolhut.  Arviomme lainaa myöntäessä aina tulojesi riittävyyden ja varmistamme, että käteen jäävät tulot riittävät elämisen menoihin ja luottojen/laskujen takaisinmaksuun suunnitellusti. Tiedämme kuitenkin, ettei elämä aina etene suunnitelmien mukaan. Joskus elämässä tulee eteen yllätyksiä, joiden seurauksena arjen taloutta pitää tarkastella uusin silmin.

Arjen yllättävien kulujen lisäksi myös tuloihin voi tulla itsestä riippumattomia muutoksi. Esimerkiksi työpaikan yllättävä menetys, lomautus, pitkä sairasloma tai muu yllättävä keskeytys päivittäiseen työntekoon saattaa aiheuttaa ison loven lompakkoon. Olemme keränneet alle muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä Ferratumilta otettujen lainojen maksujärjestelyihin liittyen.

Missä vaiheessa maksujärjestelyä kannattaa hakea?

Ole meihin heti yhteydessä, mikäli maksukykysi huonontuu tai maksuvaikeudet uhkaavat. Vaikka maksamattomien laskujen kasaantuminen voi tuntua pahalta, on parempi reagoida ajoissa, jolloin vältyt turhilta lisäkuluilta ja saat asian suhteen mielenrauhan. Neuvottelemme mielellämme laskujesi takaisinmaksulle uuden suunnitelman.

Mitä aiemmin lähdet selvittämään asiaa, sitä paremmin pystyt välttämään mahdolliset muistutusmaksut ja maksuhäiriömerkinnät. Voit hakea maksujärjestelyjä jo ennen laskujen eräpäivää, eikä sinun tarvitse jäädä odottelemaan laskun saapumista ennen kuin otat meihin yhteyttä.

Millaisia maksujärjestelyjä Ferratum tarjoaa?

Meillä on vaihtoehtoina maksuvapaa kuukausi, lyhennysvapaa kuukausi tai lainan maksusuunnitelman muuttaminen.

Joustava-luoton asiakkaana voit hakea luotollesi maksuvapaata kuukautta kaksi kertaa 12 kuukauden sisällä.

Myönnetyn maksuvapaan aikana sinun ei tarvitse maksaa kuukausittaista minimilyhennystä käyttämästäsi luotosta. Emme veloita sinulta erillistä palkkiota maksuvapaan kuukauden myöntämisestä. Avoimen luottosaldosi kuukausikorko kertyy kuitenkin normaalisti myös maksuvapaan aikana. Maksuvapaata kuukautta Joustava-luotollesi haet oman asiakastilisi Maksuvapaa-välilehden kautta.

Voit hakea maksuvapaata korkeintaan 12 kuukauden päähän. Voit hakea maksuvapaata kuukautta ennakkoon, sekä jo muodostuneelle laskullesi ennen sen eräpäivää. Mikäli myöntämisen ehdot täyttyvät, voit hyödyntää maksuvapaata kaksi kertaa 12 kuukauden sisällä. Maksuvapaata ei kuitenkaan myönnetä peräkkäisille kuukausille tai Joustava-luoton kahdelle ensimmäiselle laskulle.

Tarkastelemme kunkin asiakkaan tilannetta yksilöllisesti ja arvioimme, kuinka voimme auttaa heitä parhaiten. 

Pyrimme tarjoamaan maksuvapaan kuukauden toki mahdollisimman monelle, mutta joitakin rajoituksia ja ehtoja palvelun aktivointiin liittyy.

Mikäli sinulle tulee arjessa maksuvaikeuksia koskien Ferratum lainaa, otathan meihin viipymättä yhteyttä numeroon:  

Laskutus: 0800 155 213 (maksuton) 
Sähköposti: laskutus@ferratumbank.fi 

Sorry, there are errors on the page: