Ferratum-laina: liiteohjeet.

Lainahakemuksen viimeistelyä varten sinun täytyy liittää tarvittavat liitetiedostot hakemukseesi. Hakemuksen käsittely edellyttää kaikkien liitteiden toimittamista.

Liitä hakemukseesi seuraavat dokumentit:

1. Kopio viimeisimmästä palkkakuitistasi, josta ilmenee myös koko vuoden kertyneet ansiosi

Lainahakemuksen liitteeksi tarvitsemme viimeisimmän palkkalaskelmasi, josta käyvät ilmi koko vuoden kertyneet ansiosi. Palkkalaskelman tulisi olla korkeintaan kuukauden vanha. Lisäksi palkkalaskelmasta ilmenevät työnantajan nimi ja työsuhteen alkamispäivä, sekä erittely viimeisimmän palkkajakson tuloista. Tarvittaessa pyydämme myös vanhemman palkkakuitin nähtäväksemme, jotta voimme todentaa tulosi.

2. Yrittäjien tulee liittää mukaan myös yrityksen viimeisin tilinpäätös

 Tilinpäätöksestä ilmenee yrityksen tulos ja varallisuusasema, joiden avulla voimme tehdä lainapäätöksen yritykselleen lainaa hakevalle asiakkaalle.

Toimi näin: 

Varaa tarvittavat dokumentit valmiiksi tiedostoina esimerkiksi tietokoneen työpöydälle, josta ne on helppo löytää liitteiden lataamisvaiheessa. Sallitut tiedostomuodot ovat JPG, JPEG, GIF, BMP, TIFF ja PDF. Klikkaa ensimmäistä "Valitse tiedosto"-painiketta, liitä yksi tiedosto ja toista sama seuraavan liitetiedoston lisäämispainikkeen avulla. Kun olet valmis, klikkaa "Lataa"-nappia. 

Huomioithan, että liitettävä dokumentti on selkeästi luettavissa. Mikäli otat kuvan liitteistäsi, huolehdi että kuva on otettu hyvin valaistussa paikassa, ja dokumentti on suorassa.  Mikäli sinulla on kysyttävää liitteistä tai muusta lainanhakuun liittyvästä asiasta, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät hieman ylempää.

Sorry, there are errors on the page: