Lainojen yhdistäminen.

Yhdistelylaina säästää rahaa ja helpottaa arjen taloudenhoitoa!

Ferratum Kertalaina: 2 000-30 000€ | Laina-aika: 1-10v | Avausmaksu ja nostokulut: 0 € | Nimellinen vuosikorko 8,50-13,95 % | Tilinhoitomaksu: 5,90-9,90 €/kk | Todellinen vuosikorko: 9,50-22,14 % | Kriteerit: Ikäraja min. 22 v, ei maksuhäiriöitä, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jonka tulotiedot voidaan tarkistaa | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa | Luotonmyöntäjä: Multitude Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta.

Lainaesimerkki: Luoton määrä 9000€ | Laina-aika: 7v | Maksuerät: 84kpl, kk-maksuerä: 164,05 €/kk | Todellinen vuosikorko: 13,87 % | Nimellinen vuosikorko: 11,01 % | Avausmaksu: 0 € | Tilinhoitomaksu: 9,90 €/kk | Luoton arvioitu kokonaiskustannus yht: 13 780,62 €, kun asiakas noudattaa edellä mainittua maksusuunnitelmaa.

Miksi valita Ferratum arjen lainakumppaniksi?

Meiltä löydät omaan talouteesi sopivan lainan.
Kertalaina rahoittamaan isompia kuluja, kuten remontti tai uusi auto
Voit valita talouteesi sopivan lainasumman lainalaskurilla
Olemme vastuullinen luotonmyöntäjä ja haluamme olla kaikessa tekemisessämme läpinäkyviä

Lainahakemuksen voit tehdä verkossa

01.

Valitse lainalaskurilla talouteesi sopiva lainamäärä sekä tutustu lainan ehtoihin.

02.

Täytä lainahakemus. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

03.

Varmistamme hakijan maksukyvyn ja annamme lainapäätöksen.

Lainojen yhdistämisellä voit säästää rahaa ja auttaa hallitsemaan talouttasi

Yhdistelylaina on mainio vaihtoehto moneen elämäntilanteeseen, sillä se vähentää talousasioihin kulutettavan energian määrää ja mahdollistaa selkeän taloussuunnittelun tulevaa varten.

Ei ole salaisuus, että nykymaailmassa kulutetaan yhä enemmän ja enemmän rahaa. Pikavipit, kulutusluotot, luottokortit ja erilaiset lainat ovat arkipäivää, eikä lainan ottaminen ole enää niin suuri askel kuin menneinä vuosikymmeninä. Välillä lainoja saatetaan ottaa hieman turhankin huolettomasti, jolloin moni voi ajautua huomaamattaan tilanteeseen, jossa maksaa kuukausittain useita lyhennyksiä eri lainoista.

Olet saattanut kuulla lainojen yhdistämisestä, yhdistelmälainasta tai yhdistelylainasta, mutta sen todellinen merkitys ja ennen kaikkea hyödyt ovat voineet jäädä hämäriksi. Moni mieltää lainojen yhdistämisen viimeisenä keinona, johon ryhdytään vasta silloin, kun mitään muuta ei velkojen maksun suhteen ole tehtävissä. Todellisuudessa lainat voi kuitenkin yhdistää, vaikka omassa taloudessa ei olisi mitään varsinaista ongelmaa ja lainoihin liittyvät maksut pystyisi hoitamaan mallikkaasti ajallaan.

Voit laittaa lainanlyhennyksistä säästyneet rahat tuottamaan esimerkiksi sijoittamalla tai säästää ne pahan päivän varalle.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Voit yhdistää lainasi Ferratumilla, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät. Tarvitset hakemuksen liitteeksi kopion viimeisimmästä palkkakuitistasi.

  • sinulla ei ole maksuhäiriöitä
  • olet vähintään 23-vuotias
  • sinulla on vakituinen osoite Suomessa
  • sinulla on säännölliset tulot

Yhdistelylainahakemus on helppo täyttää, ja saat lainapäätöksen nopeasti. Ferratum yhdistelylaina on ketterä tapa yhdistää lainat pankin kautta. Lainahakemus ei vielä sitouta sinua vastaanottamaan luottoa, mutta antaa mainiosti suuntaa mahdollisuuksista taloutesi suhteen.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Kokeilepa joskus laskea kaikkien lainojesi kuukausimaksut, laskutuslisät, tilinhoitomaksut ja muut kiinteät kulut yhteen. Saatat yllättyä, kuinka paljon ylimääräistä maksat lainanlyhennyksen lisäksi. Vaikka tällaisista kuluista annetaan aina tieto ennen lainan nostamista, harva kiinnittää niihin todellista huomiota tai pysähtyy ajattelemaan niistä kertyvää kokonaissummaa. Yhdistelylainassa maksat lainanlyhennyksen päälle tulevat kiinteät kulut vain kertaalleen ja usein myös edullisemmin.

Lainojen yhdistäminen tarjoaa mahdollisuuden säästää kuukausitasolla selkeää rahaa ja auttaa selkeyttämään kuvaa omasta taloudesta. Käytännössä lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että kaikki olemassaolevat luotot ja lainat kootaan yhdeksi isoksi lainaksi, jolloin voidaan säästää lainan hoitokuluissa, löytää edullisempi korkoprosentti sekä helpottaa lainan hoitamiseen liittyviä arkisia asioita.

Kannattaa aina laskea, mitä laina tulee maksamaan kokonaisuudessaan: mitä pidempi maksuaika, korkeampi korko tai useampi erillinen laina, sitä suuremmat kustannukset. Pitkällä tähtäimellä voit säästää selkeää rahaa, kun valitset yhdistelylainan ja suhteutat maksuajan omaan talouteesi sopivaksi.

Kun olet yhdistänyt lainat, maksat vain yhtä lainanlyhennystä ja pystyt seuraamaan omaa talouttasi paljon aiempaa nopeammin ja yksinkertaisemmin. Mahdollisten maksuongelmien ilmetessä sinun ei tarvitse erikseen ottaa yhteyttä jokaiseen luotonmyöntäjään, vaan muutokset maksuaikatauluun hoituvat helposti yhden tahon kanssa.

Sorry, there are errors on the page: