Hae Lainaa 5000 €.

Auton osto tai remontti mielessä? Lainapäätös nopeasti!

Ferratum Kertalaina: 2 000-30 000€ | Laina-aika: 1-10v | Avausmaksu ja nostokulut: 0 € | Nimellinen vuosikorko 8,50-13,95 % | Tilinhoitomaksu: 5,90-9,90 €/kk | Todellinen vuosikorko: 9,50-22,14 % | Kriteerit: Ikäraja min. 22 v, ei maksuhäiriöitä, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jonka tulotiedot voidaan tarkistaa | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa | Luotonmyöntäjä: Multitude Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta.

Lainaesimerkki: Luoton määrä 9000€ | Laina-aika: 7v | Maksuerät: 84kpl, kk-maksuerä: 164,05 €/kk | Todellinen vuosikorko: 13,87 % | Nimellinen vuosikorko: 11,01 % | Avausmaksu: 0 € | Tilinhoitomaksu: 9,90 €/kk | Luoton arvioitu kokonaiskustannus yht: 13 780,62 €, kun asiakas noudattaa edellä mainittua maksusuunnitelmaa.

Miksi valita Ferratum arjen lainakumppaniksi?

Meiltä löydät omaan talouteesi sopivan lainan.
Kertalaina isompien kulujen rajoitukseen, kuten remontti tai uusi auto
Voit valita talouteesi sopivan lainasumman lainalaskurilla
Olemme vastuullinen luotonmyöntäjä ja haluamme olla kaikessa tekemisessämme läpinäkyviä

Lainahakemuksen voit tehdä verkossa

01.

Valitse lainalaskurilla talouteesi sopiva lainamäärä sekä tutustu lainan ehtoihin.

02.

Täytä lainahakemus. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

03.

Varmistamme hakijan maksukyvyn ja annamme lainapäätöksen.

Tarvitsetko lainaa 5000 euroa? Ferratumilta saat tarvitsemasi lainan vaivatta, joten kannattaa tutustua lisää lainaan! Prime-laina on kertalaina, jonka voit räätälöidä juuri sinulle sopivaksi ja saat summan käyttöösi hetkessä ilman vakuuksia ja takaajia. Lainahakemustasi täyttäessä valitset lainasumman, laina-ajan, ja näet saman tien automaattisesti kuukausittaisten lainalyhennystesi summan. Myönnettyämme lainasi, maksetaan se arkena tilillesi hetkessä. Viikonloppuisin myönnetyt Prime-lainat maksetaan tilille viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Prime-lainaa, kuten myös muita Ferratumin lainatuotteita, voit hakea kellon ympäri mihin aikaan tahansa, viikon jokaisena päivänä. Huomioithan kuitenkin, että tilillesi laina maksetaan kello 07-23 välisenä aikana.

Ei yllätyksiä

Lainahakemuksesi hyväksymisestä saat kuitenkin vahvistuksen aina sähköpostiisi. Mikäli haluat tarkastella tulevia laskujasi tai avoinna olevaa lainaasi, kirjaudu omalle asiakastilillesi. Prime-laina on harvinaisen mutkaton lainakokonaisuus, kuukausittaisen koron lisäksi et maksa muita kiinteitä kuukausimaksuja, tilinhoitokuluja tai muita piilokuluja. Koska voit itse valita lainan kokonaisuuden omien tarpeidesi ja maksukykysi mukaisesti, et koe yllätyksiä lainan takaisinmaksussa. Myönnetty laina on erinomainen ratkaisu erilaisiin elämän isoihin investointeihin, kuten auton vaihtoon, pintaremontointiin tai hääkulujen kattamiseen. Alla olevasta taulukosta näet esimerkkejä siitä, mikä tarvitsemasi suuruisen lainan kuukausittainen lyhennyserä olisi eri maksuajoilla ja eri koroilla. Voit kokeilla myös eri laina-ajan ja -summan yhdistelmiä lainan sivulla

Ferratumilta löydät ratkaisun

Jo monien vuosien ajan on tehty tutkimuksia stressin vaikutuksesta hyvinvointiin elämässämme. Tulokset ovat johdonmukaisesti osoittaneet, että yksi johtavista stressin syistä ihmisten elämässä on raha. Palkan riittäminen koko kuukaudeksi tai laskujen maksaminen ajallaan voi joillekkin olla huolen aiheista suurimpia ja elämän suurien investointien rahoittaminen olla haastavaa.

On kuitenkin asioita, joita voit tehdä lievittääksesi stressiä. Mikäli olet helposti raha-asioista stressaava ihminen, yritä löytää se syy, jonka takia stressiä eniten ilmenee. Mieluiten myös ennen ahdistuksen syöksykierrettä, joka alkaa vaikuttaa muihin osa-alueisiin. Muistuta itseäsi myös siitä, että harvoissa tilanteissa on todella kysymys elämästä ja kuolemasta ja jokaiseen ongelmaan löytyy myös ratkaisu.

Miksi hakea lainaa?

On monia syitä miksi asiakkaamme hakevat meiltä lainaa. Toisinaan elämä on rauhallista ja sujuvaa, kun taas toisinaan kohtaamme epämiellyttäviä tai yllättäviä tilanteita. Olipa kyse äkillisestä hammaslääkärikäynnistä tai kiireellisestä korjauksesta kotona tai autoosi liittyen, joskus tililtä ei yksinkertaisesti löydy käytettävää rahaa, vaikka sitä tarvitsisit. Näin voi käydä meille kaikille, ei hätää. Muutama viikko voi tuntua loputtoman pitkältä ajalta, kun autosi pitäisi saada korjattua tai jos sinulla on kiire maksaa esimerkiksi eläinlääkärin lasku ajallaan. Juuri näihin tilanteisiin meillä on sinulle ratkaisu. Ferratumilta saat haettua pikalainaa netistä, ja saat tarvitsemasi helpotuksen.

Ymmärrämme, että tällaisen hätätilanteen sattuessa kohdalle, viimeinen asia mitä tarvitset on rahahuolet. Siksi Ferratum laina voi auttaa sinua nopeasti ja vaivattomasti, kun tarve ilmenee.

Näin haet lainaa Ferratumilta

Me Ferratumilla tiedämme, että aika on rahaa. Tiedämme myös, että viimeinen asia jota kaipaat, on ylimääräiset hankaluudet, kun kaipaat lisävaroja tilillesi. Ferratumilta lainaa hakiessasi et käy läpi pitkää paperisotaa, tai odottele turhia. Lainahakemus tehdään sujuvan ja helppokäyttöisen verkkosivumme kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Valitse vain sinulle pairhain vaihtoehto lainoistamme ja täytä hakemus. Tarvitset siis vain verkkoyhteyden! Hakemuksen täyttäminen vie keskimäärin 5 minuuttia ja sen lähetettyäsi saat lainapäätöksen heti. Saat lainapäätöksen tekstiviestillä tai sähköpostilla hetkessä ja rahat tilillesi muutamassa minuutissa klo 7-23 välillä. Niin yksinkertaista se on.

Sorry, there are errors on the page: