Hae Lainaa 10000 €.

Auton osto tai remontti mielessä? Lainapäätös nopeasti!

Ferratum Kertalaina: 2 000-30 000€ | Laina-aika: 1-10v | Avausmaksu ja nostokulut: 0 € | Nimellinen vuosikorko 8,50-13,95 % | Tilinhoitomaksu: 5,90-9,90 €/kk | Todellinen vuosikorko: 9,50-22,14 % | Kriteerit: Ikäraja min. 22 v, ei maksuhäiriöitä, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jonka tulotiedot voidaan tarkistaa | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa | Luotonmyöntäjä: Multitude Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta.

Lainaesimerkki: Luoton määrä 9000€ | Laina-aika: 7v | Maksuerät: 84kpl, kk-maksuerä: 164,05 €/kk | Todellinen vuosikorko: 13,87 % | Nimellinen vuosikorko: 11,01 % | Avausmaksu: 0 € | Tilinhoitomaksu: 9,90 €/kk | Luoton arvioitu kokonaiskustannus yht: 13 780,62 €, kun asiakas noudattaa edellä mainittua maksusuunnitelmaa.

Miksi valita Ferratum arjen lainakumppaniksi?

Meiltä löydät omaan talouteesi sopivan lainan.
Kertalaina isompien kulujen rajoitukseen, kuten remontti tai uusi auto
Voit valita talouteesi sopivan lainasumman lainalaskurilla
Olemme vastuullinen luotonmyöntäjä ja haluamme olla kaikessa tekemisessämme läpinäkyviä

Lainahakemuksen voit tehdä verkossa

01.

Valitse lainalaskurilla talouteesi sopiva lainamäärä sekä tutustu lainan ehtoihin.

02.

Täytä lainahakemus. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

03.

Varmistamme hakijan maksukyvyn ja annamme lainapäätöksen.

Joskus elämässä nousee tarve isomalle rahasummalle. Suunnitteletko autosi päivittämistä, remonttia kotona täi mökillä tai esimerkiksi hääjuhlia? Mikäli tarvitset lainaa 10000 euroa, tutustu Ferratumin lainaan. Ferratumilta saat tarvitsemasi lainan hetkessä ilman vakuuksia ja takaajia ja saat myönnetyn lainan tilillesi hetkessä. Prime-laina on kertalaina, jonka voit helposti mukauttaa juuri sinulle sopivaksi. Lainahakemustasi täyttäessä valitset lainasumman, laina-ajan, ja laskemme lainallesi yksilöllisen kuukausikoron. Näin näet saman tien kuukausittaisten lainalyhennystesi summan. Myönnettyämme lainasi, se maksetaan tilillesi muutamassa hetkessä. Lainaa, kuten myös muita Ferratumin lainatuotteita, voit hakea kellon ympäri mihin aikaan tahansa, viikon jokaisena päivänä. Huomioithan, että laina maksetaan tilillesi muutamassa minuutissa kello 07-23 välisenä aikana.

Ratkaisu isoihin investointeihin

Lainahakemuksesi hyväksymisestä saat vahvistuksen aina sähköpostiisi. Prime-laina on harvinaisen yksinkertainen lainakokonaisuus, sillä lainan kuukausittaisen koron lisäksi et maksa muita kiinteitä kuukausimaksuja, tilinhoitokuluja tai piilokuluja. Koska voit itse räätälöidä lainan omien tarpeidesi ja maksukykysi mukaiseksi, ei lainan takaisinmaksussa ilmene yllätyksiä. Myönnetty Prime-laina on erinomainen ratkaisu erilaisiin elämän isoihin investointeihin. Alla olevasta taulukosta näet erilaisia esimerkkejä siitä, mikä tarvitsemasi suuruisen lainan kuukausittainen lyhennyserä olisi eri maksuajoilla. Voit kokeilla myös eri laina-ajan ja -summan yhdistelmiä lainan sivulla, tai tutkia eri lainaesimerkkejä esimerkkisivultamme. esimerkit ovat suuntaa antavia.

Miksi valita Ferratum?

Ferratum on kansainvälinen kuluttajalainojen tarjoaja. Fintech- ja mobiilipankkialan pioneerina olemme laajentaneet toimintaamme jo 24 maahan vuodesta 2005 lähtien. Ferratumin tavoite on yksinkertainen – tarkoituksemme on tarjota parhaita, nopeimpia ja helppokäyttöisimpiä laina- ja mobiilipankkipalveluita henkilökohtaisella asiakaspalvelulla.

Voit aina kääntyä puoleemme

Kun haet meiltä lainaa, me teemme sen sinulle mahdollisimman helpoksi. Teemme luottotarkastuksen, jonka avulla lyhytaikaisen lainan myöntäminen on mahdollista. Emme etsi vanhoja virheitä, vaan tutkimme nykyisen taloustilanteesi hakemaasi lainaan perustuen. Lainahakemuksen aikana asiakas kulkee usean ”tarkastuspisteen” läpi, jotka vahvistavat asiakkaan antamat tiedot. Prosessin aikana tarkastamme henkilötodistuksen, luottoluokituksen ja asiakkaan maksukyvyn.

Mikäli olet pahassa tilanteessa ja etsit varoja kiireelliseen taloudelliseen hankintaan, et kaipaa ylimääräistä hämminkiä. Siksi voit kääntyä aina meidän puoleemme.

Selkeää toimintaa

Kun haet pikalainaa Ferratumilta, voit olla varma siitä, että tietosi on luotettavissa käsissä. Me pyrimme täydelliseen avoimuuteen toiminnassamme. Meillä et kohtaa piilokustannuksia ja kaikki lainan kulut on selvästi nähtävissä. Ferratumin ja muun rahoitusalan toimintaa säännellään tarkasti lainsäädännöllä, joita mm. Finanssivalvonta seuraa.

Tyytyväisiä asiakkaita

Ymmärrämme, että henkilökohtaisuus on monille tärkeää, ja koska olemme suora lainanantaja, monet asiakkaistamme käyttävät palveluitamme useita kertoja. Kun haet jotakin nopeista lainoistamme, luomme sinulle asiakastilin, jota voit käyttää lainaasi liittyvien asioiden käsittelyssä. Tahdomme, että Ferratumin asiakkaat ovat iloisia asiakkaita.

Sorry, there are errors on the page: