Lainaa 1000 €

Voit siirtää 1000 euroa tilillesi vaikka heti, kun olemme myöntäneet luoton sinulle.

Ferratum Joustava-luotto | Luottoraja: 4000€ | Jatkuva luotto | Avausmaksu ja nostokulut: 0€ | Tilinhoitomaksu: 12€/kk | Nimellinen vuosikorko: 19,97% | Max. Tod.vuosikorko: 29,79% | Tyypillinen laina-aika 3-54kk | Kriteerit: Ikäraja min. 22 v, ei maksuhäiriöitä, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jonka tulotiedot voidaan tarkistaa| Lainaesimerkki: Joustava-luotto 4000€, laina-aika 1v, 12 maksuerää, kk-erien esimerkkisummat: 1. 411,89 €, 2. 406,34 €, 3. 400,79 €, 4. 395,25 €, 5. 389,70 €, 6. 384,16 €, 7. 378,61 €, 8. 373,06 €, 9. 367,52 €, 10. 361,97 €, 11. 356,43 €, 12. 350,88 €. Nimellinen vuosikorko: 19,97%, Tod.vuosikorko: 29,79%, Avausmaksu: 0€, Tilinhoitomaksu: 12€/kk = Esimerkki luoton arvioitu kokonaiskustannus yht: 4576,59 €, olettaen asiakas nostaa kerralla 4000e ja noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa. | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa | Luotonmyöntäjä: Multitude Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta.

Lue myös vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ja Joustava-luoton lainaehdot.

Miksi valita Ferratum arjen lainakumppaniksi?

Meiltä löydät omaan talouteesi sopivan lainan.
Joustava-luotto auttaa sinua arjen tasapainottamisessa sekä suurempien kulujen kattamisessa
Voit valita talouteesi sopivan lainasumman lainalaskurilla
Olemme vastuullinen luotonmyöntäjä ja haluamme olla kaikessa tekemisessämme läpinäkyviä

Tee hakemus helposti verkossa!

01.

Valitse lainalaskurilla talouteesi sopiva lainamäärä sekä tutustu lainan ehtoihin.

02.

Täytä lainahakemus. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

03.

Varmistamme hakijan maksukyvyn ja annamme lainapäätöksen.

Joustava on 4000 euron jatkuva luotto, jolta nostat lainaa tarvitsemasi verran silloin kun haluat. Saat 4000 euron luoton käyttöön täysimääräisenä heti kun se on myönnetty ja voit nostaa saman tien vaikka 1000 euroa tilillesi. Joustava-luottoa haet hetkessä verkkopankkitunnuksillasi ja annamme sinulle luottopäätöksen heti, joten voit saada esimerkiksi tarvitsemasi 1000 euroa käyttöösi vain minuuteissa. 

Tarvitsemasi suuruinen rahoitus elämään on saatavillasi yhdestä paikasta kellon ympäri. Joustava-luotolta nostat rahaa aina vain haluamasi määrän kerrallaan, yhtä vaivattomasti niin satasen arkisiin menoihin kuin 1000 euroa johonkin suurempaan menoosi. Kulutusluotolta siirrät minkä tahansa summan tilillesi ilman erillistä hakemusta milloin vain. Jos joskus tarvitset esimerkiksi 1000 euroa nopeasti pankkipäivän ulkopuolella, sinun tarvitsee vain kirjautua asiakastilillesi ja tehdä haluamasi suuruinen nosto. Joustava-luoton asiakkaana rahoitus myös isoihin ja odottamattomiin menoihin saatavillasi aina vain parilla klikkauksella. Asiakaspalvelustamme saat vastaukset kaikkiin lainaan ja sen takaisinmaksuun liittyvissä kysymyksissäsi!  

Odottamattomat kulu

Jos sinulla on odottamattomia kuluja, olkoon se kiireellinen auton korjaus tai kodinkoneen vika, joka ei voi odottaa seuraavan palkkapäivän saapumista, me voimme auttaa. Ferratumin lainat antavat sinulle tarvittavat rahat, kun tarvitset sitä. Ferratumin avulla sinulla on taas yksi asia vähemmän, josta tarvitsee huolehtia.

Mitä tarvitset

Nopeita lainojamme voit käyttää haluamallasi tavalla ja monissa tapauksissa ne ovatkin täydellinen ratkaisu lyhytaikaisiin rahantarpeisiin. Ehkä tarvitset rahaa tulevaan lomamatkaan, yllätysjuhliin tai häihin – mikä tahansa syysi onkaan – Ferratum on sinua auttamassa.

Tasaa tilannettasi

Ymmärrämme, että jokaisen työtilanne on omanlaisensa. Ehkä työssäsi pyrit tietynlaiseen elämäntyyliin. Ehkäpä työskentelet kokopäiväisesti tai kenties toimit urakalla tai freelancerina. Työajan tai elämäntavan lisäksi kaikkien tulot ja rahavirrat ovat yhtä vaihtelevat ja ainutlaatuiset. Nopea laina on usein täydellinen välilasku seuraavaan palkanmaksuun asti. Ferratumin avulla pärjäät kyllä.

Saat sen, mitä näet

Kaikkien lainatuotteidemme kustannukset ovat aina selkeästi esillä. Meillä et kohtaa piilokustannuksia ja näet seuraavan takaisinmaksettavan summan aina laskultasi. Ferratumilla se on todella näin yksinkertaista.

Sorry, there are errors on the page: