Lainaa heti.

Voit hakea lainaa meiltä helposti ja nopeasti!

Ferratum Kertalaina: 2 000-30 000€ | Laina-aika: 1-10v | Avausmaksu ja nostokulut: 0 € | Nimellinen vuosikorko 8,50-13,95 % | Tilinhoitomaksu: 5,90-9,90 €/kk | Todellinen vuosikorko: 9,50-22,14 % | Kriteerit: Ikäraja min. 22 v, ei maksuhäiriöitä, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jonka tulotiedot voidaan tarkistaa | Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa | Luotonmyöntäjä: Multitude Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta.

Lainaesimerkki: Luoton määrä 9000€ | Laina-aika: 7v | Maksuerät: 84kpl, kk-maksuerä: 164,05 €/kk | Todellinen vuosikorko: 13,87 % | Nimellinen vuosikorko: 11,01 % | Avausmaksu: 0 € | Tilinhoitomaksu: 9,90 €/kk | Luoton arvioitu kokonaiskustannus yht: 13 780,62 €, kun asiakas noudattaa edellä mainittua maksusuunnitelmaa.

Miksi valita Ferratum arjen lainakumppaniksi?

Meiltä löydät omaan talouteesi sopivan lainan.
Joustava-luotto auttaa sinua arjen tasapainottamisessa sekä suurempien kulujen kattamisessa
Voit valita talouteesi sopivan lainasumman lainalaskurilla
Olemme vastuullinen luotonmyöntäjä ja haluamme olla kaikessa tekemisessämme läpinäkyviä

Tee hakemus helposti verkossa!

01.

Valitse lainalaskurilla talouteesi sopiva lainamäärä sekä tutustu lainan ehtoihin.

02.

Täytä lainahakemus. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

03.

Varmistamme hakijan maksukyvyn ja annamme lainapäätöksen.

Lainaa erilaisiin tilanteisiin löydät helposti Ferratumilta. Lainatuotteemme auttavat palauttamaan tasapainon talouteesi silloin, kun tulot ja menot ovat tilapäisesti epätasapainossa. Voit hakea lainaa meiltä helposti ja nopeasti! Hakemuksen täyttämiseen kotisivuillamme tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja lainapäätöksen saat aina hetkessä.

Jatkuvan avun arjen yllättäviin menoihin löydät Joustava-luotosta. Elämän suuret investoinnit rahoitat lainalla. Tutustu alta tuotteisiimme ja valitse omiin tarpeisiisi sopivin laina!

Lainaa suurempiin kuluihin ja hankintoihin

Prime-laina on 3000-20000 € laina, jonka avulla saat tarvitsemasi rahoituksen tärkeisiin elämän investointeihin. Prime-lainaa hakiessasi voit valita itsellesi laina-summan sekä sopivan takaisinmaksuajan. Lainan lopullinen korko määräytyy hakijaan liittyvien tekijöiden perusteella, joten olemme keränneet mahdollisista lainakokonaisuuksista esimerkkejä Lainan lainaesimerkit-sivullemme.

Lainan tarve voi olla yllättävää tai suunniteltua, mutta tärkeintä on, että löydät oikean ratkaisun juuri sinun tilanteeseesi. Tutustu siis eri lainavaihtoehtoihimme ja ota taloutesi haltuun tänään.

Oli kyse perinteisestä kulutusluotosta tai esimerkiksi autorahoituksesta, voit olla varma, että löydät tarvitsemasi lainan Ferratumilta. Joustoluotto voi arjessa olla nopeaakin nopeampi ratkaisu äkillisiin kuluihin, kun taas pidempiaikainen kertalaina voi mahdollistaa tärkeät investoinnit. Voit aina olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme, jonka avulla voit keskustella omasta lainatarpeestasi ja tilanteestasi. Löydämme varmasti sopivan lainan juuri sinulle.

Millaisiin tilanteisiin lainaa voi hankkia? 

Ferratumin lainat sopivat monenlaiseen tarkoitukseen ja mahdollistavat siten erilaisia hankintoja, suunnitelmien toteuttamista sekä myös ihan arkisia asioita. Ferratumin lainojen monipuolisuuden takia löydät varmasti omaan tilanteeseesi sopivan lainakokonaisuuden. Asiakaspalvelumme on valmiina neuvomaan sinua ja auttamaan löytämään ratkaisun juuri sinulle.

Prime-lainaa voit hakea alkaen 3000 € aina 30 000 € asti. Näin ollen Prime-laina sopii loistavasti rahoitukseksi isompiin yksittäisiin investointeihin. Oli kyseessä remontti, auton vaihto tai häät, Ferratumin kertalaina toimii selkeytensä vuoksi vastaavanlaiseen yksittäiseen hankintaan tai investointiin.  

Miten laina maksetaan takaisin? 

Prime-lainassa korko määrittyy lainanhakijan tietojen perusteella. Näin ollen saat yksilöllisesti hinnoitellun lainan. Hinnoitteluun vaikuttaa esimerkiksi hakijan tulot, olemassa olevat lainat sekä asuinkustannukset. Lainan korkoprosentti ei kasva sitä mukaa, mitä suurempaa lainasummaa haet.

Laskultasi löydät erittelyn siitä, kuinka suuren osan maksat korkoja ja kuluja ja kuinka paljon lyhennät lainasi pääomaa. Saat ajankohtaisen tiedon myös asiakaspalvelustamme aina tarvittaessa.

Millaisissa tilanteissa lainaa saa varmasti tilille?

Mikäli sinulla on säännölliset tulot, olet yli 23-vuotias ja olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti, mitä todennäköisimmin saat meiltä lainan tilille pian hakemisen jälkeen. Lisäksi hakijalla tulee olla oma sähköpostiosoite, sekä suomalainen puhelinnumero. Lainaa hakiessasi tarvitset myös verkkopankkitunnuksesi tunnistautumista varten sekä tilinumerosi lainanmaksua varten. Otathan nämä valmiiksi esille, kun alat täyttämään lainahakemusta!

Uudet hyväksytyt lainahakemukset voidaan maksaa ulos klo 7-23 välisenä aikana. Joustava-luotolta voit tämän jälkeen tehdä jatkonostoja kellon ympäri. Suosittelemme myös aina tutustumaan etukäteen lainaehtoihin, sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin, jotka löytyvät Joustavan ja Primen sivuilta. Saat nämä dokumentit myös lainahakemuksen yhteydessä itsellesi.  

Sorry, there are errors on the page: