Lainaa heti

Noston suuruus

€ / 4000 €
Minimilyhennys: 3 %, alk. 40 €/kk
Noston suuruus: X &euro

 

Lainaa erilaisiin tilanteisiin löydät helposti Ferratumilta. Lainatuotteemme auttavat palauttamaan tasapainon talouteesi silloin, kun tulot ja menot ovat tilapäisesti epätasapainossa. Voit hakea lainaa meiltä helposti ja nopeasti! Hakemuksen täyttämiseen kotisivuillamme tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja lainapäätöksen saat aina hetkessä.

Jatkuvan avun arjen yllättäviin menoihin löydät Joustava-luotosta. Elämän suuret investoinnit rahoitat Prime-lainalla. Tutustu alta tuotteisiimme ja valitse omiin tarpeisiisi sopivin laina!
 

Ferratum Joustava-luotto

Ferratum Joustava on 4000 € luottotili, josta nostat rahaa haluamasi suuruisissa erissä. Luotto on jatkuvassa käytössäsi ja tarvittaessa teet tililtäsi noston helposti verkkopalvelumme kautta missä ja milloin vain. Kun luotto on myönnetty, voit tehdä nostoja vuorokauden ympäri ja ne maksetaan tilillesi hetkessä.  

 

Ferratum Prime-laina, lainaa suurempiin kuluihin ja hankintoihin

Prime-laina on 4100-20000 € laina, jonka avulla saat tarvitsemasi rahoituksen tärkeisiin elämän investointeihin. Prime-lainaa hakiessasi voit valita itsellesi laina-summan sekä sopivan takaisinmaksuajan. Prime-lainan lopullinen korko määräytyy hakijaan liittyvien tekijöiden perusteella, joten olemme keränneet mahdollisista lainakokonaisuuksista esimerkkejä Prime-lainan lainaesimerkit-sivullemme.

Hae Prime-lainaa » Lue lisää

 

Lainan tarve voi olla yllättävää tai suunniteltua, mutta tärkeintä on, että löydät oikean ratkaisun juuri sinun tilanteeseesi. Tutustu siis eri lainavaihtoehtoihimme ja ota taloutesi haltuun tänään.

Oli kyse perinteisestä kulutusluotosta tai esimerkiksi autorahoituksesta, voit olla varma, että löydät tarvitsemasi lainan Ferratumilta. Joustoluotto voi arjessa olla nopeaakin nopeampi ratkaisu äkillisiin kuluihin, kun taas pidempiaikainen kertalaina voi mahdollistaa tärkeät investoinnit. Voit aina olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme, jonka avulla voit keskustella omasta lainatarpeestasi ja tilanteestasi. Löydämme varmasti sopivan lainan juuri sinulle.

 

Millaisiin tilanteisiin lainaa voi hankkia? 

Ferratumin lainat sopivat monenlaiseen tarkoitukseen ja mahdollistavat siten erilaisia hankintoja, suunnitelmien toteuttamista sekä myös ihan arkisia asioita. Lainan tarkoitus on jokaiselle erilainen – onhan siinä paljonkin eroa, hakeeko lainaa 100 € loppukuun kulujen kattamiseen vai 20 000 € remonttia varten. Ferratumin lainojen monipuolisuuden takia löydät varmasti omaan tilanteeseesi sopivan lainakokonaisuuden. Asiakaspalvelumme on valmiina neuvomaan sinua ja auttamaan löytämään ratkaisun juuri sinulle.

Joustava-luotto toimii samalla ajatuksella kuin luottokortti, ilman fyysistä korttia. Se on luottotili, josta voit nostaa omalle tilillesi sinulle sopivan lainasumman aina tarvitessasi ja maksat lainaasi takaisin joustavasti kuukausierissä. Joustava-luoton avulla saat 4000 € limiitin, josta voit nostaa kerralla esimerkiksi 100 €, 500 € tai vaikka kerralla koko 4000 €. Joustava sopii siis esimerkiksi arjen kulujen kattamiseen, lomaan ja yllättäviin rahantarpeisiin.

Prime-lainaa voit hakea alkaen 4000 € aina 20 000 € asti. Näin ollen Prime-laina sopii loistavasti rahoitukseksi isompiin yksittäisiin investointeihin. Oli kyseessä remontti, auton vaihto tai häät, Ferratumin kertalaina toimii selkeytensä vuoksi vastaavanlaiseen yksittäiseen hankintaan tai investointiin.  

Miten laina maksetaan takaisin? 

Nostettua lainaa maksetaan takaisin kuukausittain sinulle sopivissa erissä. Lähetämme sinulle laskun 2 viikkoa ennen takaisinmaksun eräpäivää ja näet laskultasi oman minimilyhennyksesi. Joustava-luoton minimilyhennys on 3 % avoimesta lainasaldostasi, mutta kuitenkin vähintään 40 €. Prime-lainan minimilyhennys määrittyy laina-ajan ja lainasumman mukaan. Voit kuitenkin aina maksaa minimilyhennystä suuremman summan. Takaisinmaksu onnistuu helpoiten tilisiirtona tai oman asiakassivun kautta Paytrail-palvelulla. Lue lisää myös eräpäivän siirrosta ja maksuvapaan kuukauden ominaisuudesta.
 

Millaisissa tilanteissa lainaa saa varmasti tilille?  

Mikäli sinulla on säännölliset tulot, olet yli 21-vuotias (Prime-lainaa hakiessa yli 25-vuotias) ja olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti, mitä todennäköisimmin saat meiltä lainan tilille pian hakemisen jälkeen. Lisäksi hakijalla tulee olla oma sähköpostiosoite, sekä suomalainen puhelinnumero. Lainaa hakiessasi tarvitset myös verkkopankkitunnuksesi tunnistautumista varten sekä tilinumerosi lainanmaksua varten. Otathan nämä valmiiksi esille, kun alat täyttämään lainahakemusta!

Uudet hyväksytyt lainahakemukset voidaan maksaa ulos klo 7-23 välisenä aikana. Joustava-luotolta voit tämän jälkeen tehdä jatkonostoja kellon ympäri. Suosittelemme myös aina tutustumaan etukäteen lainaehtoihin, sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin, jotka löytyvät Joustavan ja Primen sivuilta. Saat nämä dokumentit myös lainahakemuksen yhteydessä itsellesi.  

 

Kasvaako lainan korkoprosentti sitä mukaan mitä suurempi laina on?

Joustava-luotossa lainan korkoprosentti on lainasummasta riippumatta sama. Lainan nimellinen vuosikorko on 19,97 %. Todelliset lainan kulut huomioiva vuosikorko on 29,97 %. Joustava-luoton kuukausittainen tilinhoitokulu on 12 €. Kun tiedät lainasi kulut etukäteen, vältyt ikäviltä yllätyksiltä laskutuksessa. Ferratum-lainoissa näet oman lainasi kulut ja korkoprosentin aina sekä laskulta, että omalta asiakassivultasi.

Prime-lainassa korko määrittyy lainanhakijan tietojen perusteella. Näin ollen saat yksilöllisesti hinnoitellun lainan. Hinnoitteluun vaikuttaa esimerkiksi hakijan tulot, olemassa olevat lainat sekä asuinkustannukset. Lainan korkoprosentti ei kasva sitä mukaa, mitä suurempaa lainasummaa haet.

Laskultasi löydät erittelyn siitä, kuinka suuren osan maksat korkoja ja kuluja ja kuinka paljon lyhennät lainasi pääomaa. Saat ajankohtaisen tiedon myös asiakaspalvelustamme aina tarvittaessa.