Koronavirus - ajankohtaista tietoa asiakkaillemme.

Tietoa poikkeustilanteen vaikutuksista Ferratumin asiakkaille.

Koko maailma elää poikkeusaikaa. Suomen osalta tilanne on toistaiseksi osoittanut myös luonteenlaatumme parhaita puolia. Rauhallisuutta, toisistamme välittämistä, huolenpitoa ja annettujen viranomaisohjeiden noudattamista, arjen jatkamista. 

Me Ferratumillakin pyrimme juuri tähän: jatkamaan arkea mahdollisimman normaalina tilanteesta huolimatta. Tässäkin poikkeuksellisessa tilanteessa haluamme olla asiakkaillemme joustava pankki ja luotettava lainantarjoaja. Sellainen, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.  

Itselle sopivaa puskuria kannattaa arvioida omien kulutustottumusten mukaan 

Me Ferratumilla tiedämme erityisen hyvin, mitä yllättävät tilanteen tarkoittavat. Asiakkaillemme olemme jo pitkään tuoneet esille, että elämässä voi tulla eteen yllätyksiä: esimerkiksi talous voi ajautua ahdinkoon itsestä riippumattomista syistä.  

Kuten aiemminkin, myös nyt oman talouden pitkäjänteinen suunnittelu ja maksujen ennakointi on tärkeää. Ihannetilanteessa taloudellista puskuria tulisi olla noin 2-3 kuukauden nettopalkan verran. Itselle sopivaa puskuria kannattaa arvioida omien kulutustottumusten mukaan. Nykypäivän muuttuvassa maailmassa on myös hyvä hajauttaa puskurirahasto useampaan eri lähteeseen, jolloin voit hyödyntää tilille säästettyjä käteisvaroja tai lainarahaa sopivassa suhteessa silloin, kun hätätilanne iskee. 

On myös tärkeää ottaa huomioon, mikäli suoritettavien maksujen ja laskujen kanssa arvelee tulevan haasteita, että velkojaan ja laskuttajaan kannatta olla yhteydessä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja sopia esimerkiksi mahdollisesti joustoista.  

Tuemme asiakkaitamme maksuvapauden hakemisessa  

Maksusuunnitelmat ovat Ferratumilla normaalistikin mahdollisia ja niin myös tässä poikkeustilanteessa. Ja kuten normaalistikin, katsomme jokaisen tilanteen asiakaskohtaisesti. 

Tarkastelemme kunkin asiakkaan tilannetta yksilöllisesti ja arvioimme, kuinka voimme auttaa heitä parhaiten. 

Pyrimme tarjoamaan maksuvapaan kuukauden toki mahdollisimman monelle, mutta joitakin rajoituksia ja ehtoja palvelun aktivointiin liittyy.

Lisätietoja maksusuunnitelmasta 

  • Kuukauden maksuvapaan hakeminen on aina ilmaista.
  • Maksusuunnitelmaa ei myönnetä peräkkäisille kuukausille tai kahdelle ensimmäiselle laskulle.
  • Aiempien kuukausilyhennyksien tulee olla maksettu ajallaan, eikä maksusuunnitelmaa voida myöntää yli kaksi viikkoa myöhässä olevalle laskulle.
  • Maksuvapaan aikana korko kertyy lainalle normaalisti.  

Mikäli sinulle tulee arjessa maksuvaikeuksia koskien Ferratum lainaa, otathan meihin viipymättä yhteyttä numeroon:  

Laskutus: 0800 155 213 (maksuton) 
Sähköposti: laskutus@ferratumbank.fi 

Kiitämme kärsivällisyydestänne, jota poikkeustilanne jokaiselta vaatii. Suomessa on vakaa ja turvallinen yhteiskunta, jossa eri toimijat voivat luottaa toisiinsa. Yritykset, valtiovalta ja kansalaiset. Pidetään toisistamme huolta jatkossakin.  

 

Sorry, there are errors on the page: