Kilpailu – yllätä joku, joka ansaitsee tänä vuonna ripauksen ylimääräistä rakkautta

Tänä vuonna on erityisen tärkeää osoittaa läheisille arvostusta.

Me Ferratumilla haluamme osoittaa arvostuksemme sinulle antamalla mahdollisuuden tehdä samoin jollekin läheiselle, josta välität. 

Kilpailumme on yksinkertainen: kirjoita lyhyt perustelu, miksi joku läheisistäsi ansaitsee tänä vuonna ripauksen ylimääräistä rakkautta. Osallistumalla saat mahdollisuuden voittaa 100 € lahjakortin valitsemaasi ravintolaan.

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee kirjoittaa enintään 150 merkin pituinen perustelu ja lisätä osallistumiseen yhteystietosi. Otamme kilpailun päätyttyä voittajaan yhteyttä puhelimitse ja/tai sähköpostitse. Muistathan vastata, kun soitamme! 😊 

Osallistu heti, sillä kilpailu päättyy vain kaksi päivää ennen ystävänpäivää, joka on tänä vuonna sunnuntai. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt, jotka löydät tästä alta.

Ferratum toivottaa rutkasti onnea kilpailuun!

Kilpailun säännöt 

1. Kilpailun järjestää Ferratum Bank p.l.c. (yritystunnus: C 56251), Tagliaferro Business Centre Level 6, 14 High Street, Sliema, SLM 1551 Malta 665240.

2. Kilpailu alkaa 8.2.2021 ja on avoinna 11.2.2021 saakka. Voittaja ilmoitetaan kahden päivän kuluessa kilpailuajan päättymisestä. Kilpailu on avoinna kaikille Suomessa asuville yli 18-vuotiaille henkilöille. Kilpailun järjestäjän työntekijät ja heidän lähisukulaisensa sekä muut henkilöt, joilla on ammatillinen yhteys Ferratum Bankin hallintoon, eivät saa osallistua kilpailuun. 

3. Ferratum Bankilla on oikeus valita kilpailun voittaja. Voittajan valitsee tuomaristo, joka koostuu Ferratum Bank p.l.c:n työntekijöistä. Voittaja valitaan kilpailuvastauksen luovuuden ja omaperäisyyden perusteella. Jotta voittaja voidaan valita, tulee osallistujien täyttää kysely, kirjoittaa yhteystiedot sekä perustelut, miksi heidän tulee voittaa.

4. Antamalla yhteystietosi ja kirjoittamalla kilpailuvastauksen hyväksyt kilpailuun osallistumisen ja nämä kilpailuehdot. Samalla vakuutat, että olet itse kirjoittanut vastauksesi.

5. Osallistumalla kilpailuun suostut siihen, että Ferratum Bankilla on oikeus julkaista kilpailuvastauksesi missä tahansa tarkoituksessa ilman korvausta tai muuta maksua.

6. Voittajalle jaetaan seuraava palkinto: 

100 € lahjakortti voittajan itse valitsemaan ravintolaan. Voittajan valittua haluamansa ravintolan, tilaamme lahjakortin ja toimitamme sen hänelle digitaalisesti sähköpostilla tai postitse voittajan valitsemaan postiosoitteeseen. 

Voittoa tai palkintoa ei voida muuttaa tai siirtää. Mikäli Ferratum Bank ei ole kohtuullisten ponnistelujen jälkeen tavoittanut yhtä (tai useampaa) voittajaa osallistujan antamilla yhteystiedoilla tai voittaja ei täytä kilpailuun osallistumisen edellytyksiä, valitaan uusi voittaja, jos se on mahdollista. Osallistujien vastuulla on varmistaa, että heidän antamansa tiedot ovat oikein. Ferratum Bank ei ole vastuussa voittoon liittyvistä lisäkustannuksista. Voittaja maksaa palkinnosta aiheutuvat verot. Ferratum ei ole vastuussa palkinnon katoamisesta tai vahingoista, joita voi aiheutua Postin pakettien käsittelyssä.

7. Ferratum Bank pidättää oikeuden hylätä osallistujia, mikäli epäilee manipulaatiota tai petosta kilpailuun osallistumisessa. Provosoivat tai muuten kyseenalaiset vastaukset poistetaan, eikä niitä oteta huomioon kilpailussa. Pidätämme oikeuden hylätä osallistuja ilman erillistä ilmoitusta tai lisätietoja.

8. Ferratum Bank pidättää oikeuden muuttaa kilpailusääntöjä kilpailun aikana, mikäli se osoittautuu tarpeelliseksi.

9. Ferratum Bank voi käyttää osallistujien yhteystietoja suoramarkkinointiin.

10. Voit lähettää yhden (1kpl) osallistumisen kilpailuun per päivä.

11. Voittaja on vastuussa kaikista kustannuksista ja/tai veroista, jotka aiheutuvat palkinnon vastaanottamisesta tai käytöstä tai kilpailuun osallistumisesta. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän myös kaikesta vastuusta palkinnon myöhemmästä käytöstä ja siinä mahdollisesti olevista puutteista sekä vastuusta kaikkiin vahinkoihin, jotka ovat aiheutuneet tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastukseen/käyttöön. Tämä vastuuvapautuslauseke ei kuitenkaan heikennä kuluttajasuojalain mukaisia kuluttajan oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun voiton arvoa tai määrää. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä ja kunnioittamaan järjestäjän päätöksiä. Henkilötietoja käsitellään näiden kilpailuehtojen sekä Ferratumin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Sorry, there are errors on the page: