Aseta naistenpäivän kunniaksi ehdolle nainen, joka ansaitsee mielestäsi tunnustusta!

Osallistu globaaliin naistenpäivän kilpailuumme Facebookissa, ja anna hänelle mahdollisuus voittaa 2 000 euroa.

Onko hän inspiroiva, motivoitunut ja peloton?

Aseta ehdolle nainen, joka ansaitsee mielestäsi kauan kaivattua tunnustusta naistenpäivänä: lapsenlapsiaan väsymättä hoivaava isoäiti tai paras ystävä, joka on pyörryksissä uuden menestyvän yrityksen avaamisesta. Sisko, joka laittaa omat prioriteettinsa sivuun muiden vuoksi, tai äiti, joka tarjoaa vähäisen vapaa-aikansa auttaakseen niitä, jotka apua eniten tarvitsevat – naiset ympäri maailman tekevät uskomattomia asioita.

Suuntaa Facebook-sivullemme asettaaksesi ehdolle naisen, joka inspiroi juuri sinua. Anna hänelle tunnustus, jonka hän ansaitsee, ja kerro koko maailmalle hänestä. Jaa kommenttina video tai kuva, jossa esittelet naisen, joka sinun mielestäsi ansaitsee auttavan käden ojennuksen tänä naistenpäivänä. Valitsemme kaikista ehdokkaista globaalin voittajan, joka saa 2 000 euroa suoraan pankkitililleen. Näytä tukesi ja juhli juuri häntä naistenpäivänä. Naiselta naiselle, olemme yhtä.

Voit ilmoittaa oman ehdokkaasi mukaan 8.4.2022 saakka. Globaali voittaja julkaistaan Facebook-sivullamme 15.4.2022.

Me Ferratumilla tunnistamme naisten merkityksen maailmanlaajuisesti.

Olemme Pohjolassa syntynyt, globaali finanssipalveluiden tarjoaja, jolta saat nopeita lainaratkaisuja nopealla ja luotettavalla prosessilla. Olemme täällä sinua varten, missä ikinä oletkin ja milloin tahansa tarvitsekin apua.

Kilpailun säännöt

  • Tämän naistenpäivän kilpailun järjestää Ferratum Global, joka on osa Multitude Groupia. Kampanja järjestetään useissa eri maissa, joissa operoimme. Olemme Pohjolassa syntynyt, globaali finanssipalveluiden tarjoaja, jolta saat nopeita lainaratkaisuja nopealla ja luotettavalla prosessilla.

  • Kilpailun tarkoitus on tunnistaa ja antaa maailmanlaajuisesti tunnustusta naisille, jotka tekevät päivittäin mahtavia asioita, jotka jäävät huomioimatta – nyt heille annetaan se tunnustus, jonka he ansaitsevat. Kilpailun voittaja saa puolestaan potkua omien unelmiensa toteuttamiseen. Kilpailuun osallistuja voi asettaa ehdolle inspiroivan naisen, jonka kokee ansaitsevan tunnustuksen: isoäiti, äiti, kollega, ystävä, tytär, sisko, tms.

  • Jokainen kilpailun osallistuja voi ehdottaa enintään 2 ehdokasta.

  • Kilpailuun voi asettaa ehdokkaita vain Ferratumin maakohtaisilla Facebook-sivuilla, kilpailusta kertovan postauksen kommenttiosiossa. Ehdokkaat tulee asettaa ehdolle kommentoimalla postausta viimeistään 8.4.2022 klo 23.00 (kilpailuaika 8.3.-8.4.2022). Julkaisemme kilpailun globaalin voittajan 15.4.2022 samoilla Facebook-sivuilla.

  • Kilpailupostaukseen kommentoidut osallistumiset voivat sisältää joko lyhyen videon tai kuvan, jossa on 1) voittajaksi ehdolla oleva henkilö TAI 2) ehdolla oleva henkilö yhdessä ehdottajansa kanssa. Kuvan tai videon ei tarvitse olla ammattitasoinen, kunhan se on inspiroiva ja kuvanlaadultaan hyvä. Liitä mukaan kuvan tai videon lisäksi lyhyt perustelu, miksi juuri valitsemasi henkilö ansaitsee tunnustuksen. Voit liittää perustelut osaksi videota tai kirjallisena kommenttina kuvan tai videon yhteyteen.

  • Kaiken kilpailuun lähetetyn materiaalin tulee olla kilpailuun osallistujan omaisuutta, eikä se saa rikkoa tekijänoikeuksia tai kenenkään muita laillisia oikeuksia. Ehdolle asetetun henkilön tulee olla tietoinen ja antaa lupa käyttää hänestä otettua videota/kuvaa kilpailussa.

  • Kaikki kampanjaan liittymätön tai loukkaava sisältö poistetaan.

  • Ferratumilla on kilpailuun lähetettyyn materiaaliin rajoittamattomat globaalit oikeudet ajallisesti ja käyttötarkoituksen suhteen. Tähän sisältyy mm. kilpailun voittajasta viestintä sosiaalisen median kanavissa.

  • Valitsemme yhden globaalin voittajan kaikista ehdokkaista. Voittajaksi valittu inspiroiva nainen palkitaan kertaluontoisella 2 000 euron rahapalkinnolla, joka toimitetaan hänen pankkitililleen. Valinnan tekee Ferratum, ja valintakriteereinä toimivat ehdokkaan inspiroiva tarina, osallistumisen säännönmukaisuus, jne. Huomioithan, että maakohtaiset verot, kulut ja muut vastaavat vaatimukset ovat voittajan vastuulla.

Hänen vuoronsa loistaa!

Sorry, there are errors on the page: