Remonttia suunnitellessa tulee ottaa huomioon nämä asiat

Olisiko nyt remontin paikka? Jos olet suunnittelemassa keittiö-, kylpyhuone-, putki- tai jotain muuta remonttia, niin tuleva remontti kannattaa suunnitella aina mahdollisimman huolella etukäteen, sillä remontti voi syödä nopeasti suurenkin budjetin. Remontin tekeminen on luovaa puuhaa ja onnistuu hyvin itsekin tekemällä, kun opettelee tekemään uusia asioita. On kuitenkin huomioitava, että remontointi maksaa, eli kannattaa laatia tarkka budjetti remonttia varten.

Remontointi onnistuu itse tekemälläkin

Koti on jokaiselle se tärkein asia ja paikka, jossa vietetään elämän parhaimmat hetket. Kotia pitää joskus uudistaa ja useammalle tuo uudistus tarkoittaa remontin tekemistä. Remontti, pieni tai suuri, virkistää mieltä ja antaa kotiin uutta ilmettä. Remontin rahoituksessa usein mietityttää varsinkin se, kuinka suuriksi kulut lopulta muodostuvat. Ferratum tarjoaa joustavaa ja luotettavaa pikalainaa. Lainaa voit saada jopa 5000 euroon asti. Tutustu lisää tuotteisiimme ja hae lainaa joustavilla ja asiakasystävällisillä maksuehdoillamme.

Remontointi voi tulla kalliiksi

Remontointi on mukavaa puuhaa ja on hienoa nauttia työnsä tuloksista. Edullista remontointi ei kuitenkaan ole, vaan joudut satsaamaan siihen omien voimavarojesi lisäksi myös paljon pääomaa. Remonttia varten on hyvä tehdä budjetointi jo hyvissä ajoin ennen remonttiin alkamista. Teet remontin sitten itse tai käytät yrityksen palveluita, niin ennalta laadituissa laskelmissa on hyvä pysyä. Ennen kuin ryhdytään remontoimaan, kannattaa myös selvittää tärkeät siihen kuuluvat asiat, kuten rakennusluvan tarve. On hyvä olla yhteydessä taloyhtiöön tai oman kunnan rakennusvalvontaan, jotta on selvillä kaikista asiaan kuuluvista vaatimuksista ja seikoista, erityisesti ison remontin yhteydessä. Mitä kaikkea sitten kannattaa remontoida yhdellä kertaa? Ajatellaanpa esimerkkinä keittiöremonttia. Uusiessasi keittiön kaappeja, on syytä samalla miettiä, että kannattaako myös lattia uusia. Uusiminen on järkevää sen suhteen, että lattia on tällöin tyhjä ja toimenpide on helposti toteutettavissa. Seuraavaksi kannattaa miettiä, sijoitetaanko uusia kaappeja vanhoille vai kokonaan uusille paikoille. Tarvitaanko keittiöön uusia sähköasennuksia? Uusien pistorasioiden lisäksi keittiö tarvitsee myös hyvän työvalon ja yleisvalon. Keittiön vesipisteen sijainti on syytä huomioida myös. Mikäli on tiedossa, että tulevaisuudessa on tulossa putkiremontti, niin kannattaa ennakoida vesipisteen sijainti sen mukaan. Remontti on kokonaisvaltainen asia, joten on mietittävä, että kannattaako samalla uusia sekä kodinkoneet, että tutkia keittiön ilmanvaihdon toimivuus. Budjetista huolimatta remontoinnissa saattaa tulla yllättäviä kuluja, jolloin pikavippi on apunasi.

Kodin remontointi

Onko mielessäsi kylpyhuoneremontti? Urakkana remontti ei ole ylitsepääsemätön eikä vaikea, kun vain remonttiin on laadittu selkeät suunnitelmat ja määräyksiä noudatetaan tarkasti. Netistä löytyy yleisiä ohjeita kylpyhuoneremonttia varten sekä runsaasti inspiraatiota erilaisiin tyyleihin. On kuitenkin muistettava kaksi tärkeää määräystä, jotka liittyvät kylpyhuoneen vesieristyksiin. Vedeneristystä tehtäessä noudatetaan nykymääräyksiä, kun taas rakenteita korjattaessa, noudatetaan pääsääntöisesti rakennuksen valmistumisajankohdan määräyksiä. Kuitenkin, jos rakenteita uusitaan ja korjataan aikaisemmista poikkeavilla uusilla rakenteilla, joilla ei ole toiminnallista yhteyttä vanhoihin rakenteisiin, pätevät nykyiset määräykset ja ohjeet. Kylpyhuoneen remonttihinta on aina hyvä selvittää etukäteen ja sisällyttää se remonttia varten laadittuun kokonaisbudjettiin. Mikäli käytät remonttiin apuvoimia tai ammattinsa osaavaa liikettä tai remonttimiestä, muista aina pyytää hinta-arvio ja tarjoukset etukäteen. Keski-hintainen kylpyhuoneremontti saattaa maksaa muutamia tuhansia euroja ja siitä ylöspäin. Remonttiasioista ja -hinnoista on aina hyvä olla perillä ennen remontin aloittamista. Laatoitus - ja vedeneristystyöt kannattaa teettää ehdottomasti ammattilaisella ja useimmissa taloyhtiöissä vaaditaankin, että kyseiset työt saa suorittaa vain sertifioitu henkilö. Yllättävän meno-erän iskiessä tai tarvittaessasi rahaa elämän välttämättömyyksiin, kuten remonttiin, muista Ferratumin Plus-laina. Lainaa varten saat joustavan maksuajan, jonka pituus voi olla 12, 24 tai jopa 36 kuukautta. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto ja hae rohkeasti lainaa. Lainan hakeminen on tehty sinulle helpoksi ja vaivattomasti. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen, maksamme rahat välittömästi tilillesi. Lainapäätöksen saat aina kätevästi sähköpostiisi. Älä siis koskaan luovu unelmistasi, pienistä tai suurista, vaan meihin ota yhteyttä ja tee lainahakemus. Ferratumilta saat ystävällistä palvelua ja autamme sinua mielellämme niin remonttiin kuin muihinkin liittyvissä rahoitusasioissa.