Mihin sinun yrityksesi tarvitsee lainaa? Tutustu Ferratum Businessin yrityslainaan.

Mihin sinun yrityksesi tarvitsee lainaa? Laajennatko liiketoimintaasi ja näin ollen uusien työntekijöiden palkkaus on edessä? Tarvitseeko yrityksesi uusia laitteita? Kaikki yrityksesi tarpeet ja tavoitteet voit toteuttaa Ferratum Business yrityslainan avulla. Voimme auttaa yrityksesi pyörittämistä, sillä yrityslainamme on yritysten isompiin investointeihin suunnattu laina. Olit sitten rakennus- tai kuljetusalalla, ravintoloitsija tai jonkin muun alan yrittäjä, on lainan hakeminen mahdollista toimialasta riippumatta. Yritys tarvitsee lainaa toiminnan ja elinkaaren eri vaiheissa. Ilman rahaa ei liiketoiminta koskaan lähde kunnolla lentoon ja kilpailukyvyn ylläpitäminen edellyttää investointeja koko ajan. Tämän vuoksi tarjoamme nopean ja helpon tavan saada lainaa, jotta liiketoimintasi voisi kasvaa.

Mitä tarjoamme?

Älä turhaan rajoita unelmiasi yrityksesi tulevaisuuden suhteen rahoituksen puutteen vuoksi. Ferratumilta voit hakea yritysluottoa 2 000 eurosta aina 250 000 euroon saakka. Haluamme, että voit olla varma siitä, mitä saat, kun haet kauttamme lainaa. Tämän vuoksi pidämme toimintamme ja ehtomme täysin läpinäkyvinä. Lainamme ei sisällä piilokuluja sekä käsittelemme yrityksesi tietoja turvallisesti ja luotettavasti.

Ferratum Business tarjoaa lainan sinulle ilman reaalivakuuksia, mikä tarkoittaa sitä, ettet tarvitse lainan hakemiseksi ulkopuolisia lainantakaajia eikä sinun tarvitse asettaa omaa omaisuuttasi takaisinmaksun pantiksi. Voit valita sopivan maksuajan 6-18 kuukauden väliltä ja takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä tasalyhennyksin. Kun tiedät ennakkoon lainan lyhennyskulut, voit suunnitella takaisinmaksun yrityksesi kuukausittaisiin menoihin sopiviksi. Laina on kuitenkin mahdollista maksaa takaisin myös kokonaisuudessaan ennen laina-ajan päättymistä.

Kuinka yityslaina toimii

Lainahakemuksen voit täyttää netissä nopeasti vain viidessä minuutissa. Hakemuksessa kerrot yrityksestäsi ja paljonko lainaa haluat. Keskivertopäätökset hyväksytään yhden työpäivän aikana, minkä jälkeen saat lainatarjouksen. Lainapäätöksemme perustuvat yrityksen kassavirtaan eikä pelkkään luottoluokitukseen. Saatuasi lainatarjouksen, tarkista kuukausittainen lainalyhennys sekä koron suuruus, minkä jälkeen hyväksy tarjous. Lainaprosessimme avulla säästyt hakemusmaksuilta ja ylimääräiseltä paperityöltä. Tämän vuoksi prosessi on nopea eikä kuluta kallista aikaasi. Koska lainanhakuprosessi on nopea, sen avulla yrityksesi selviytyy myös yllättävistä menoista, joita voi joskus täysin odottamatta ilmaantua. Tarvitsemasi pääoman voit saada meiltä käyttöösi jo seuraavana arkipäivänä.  

Yrityslainaa myönnämme yrityksille, joiden toiminta on kestänyt yli kuusi kuukautta ja vuosittainen liikevaihto on yli 50 000 euroa. Yrityksen toimipaikan sekä johdon tulee toimia Suomessa sekä yrityksen käytössä tulee olla suomalainen pankkitili. Oli yrityksesi sitten uusi tai jo pidempään liiketoimintaansa harjoittanut, voi lainan ottaminen olla välttämätöntä, jotta toiminnan olisi mahdollista laajentua tai, jotta yritys pysyisi mukana kilpailussa. Kerro meille siis, mihin sinä aiot lainan käyttää ja keskustellaan lisää tilanteestasi. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään.