Joskus pienlaina voi helpottaa elämää

Tässä blogikirjoituksessa listaamme 5 tapaa, joilla pienlaina voi tehdä elämästäsi helpompaa tänä syksynä.

Syksy on täällä ja se tarkoittaa sitä, että on aika taas vetää paksumpaa takkia päälle ja ottaa sateenvarjot hyötykäyttöön. Illat pimenevät ja kylmenevät, jolloin on mukava viettää aikaa lämpimän juoman ja hyvän kirjan kanssa kynttilän valossa.

Nyt, kun kesä on jo taakse jäänyttä aikaa, syksy tarkoittaa taas ruotuun palaamista. Kesän aikana me yleensä käytämme hieman enemmän rahaa, kuin mitä meillä oikeastaan on, jolloin rahojen riittäminen voi olla vaikeaa.

Me olemme kaikki kuulleet sanonnan tekevälle sattuu eikö totta? Usein, kun suunnittelemme kulumme, tulee yleensä mutkia matkaan.

Onneksi sinulla on useita vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua pääsemään takaisin ruotuun. Monille ihmisille lyhytaikainen pienlaina on täydellinen vaihtoehto, se on nopea ja helppo ratkaisu, joka auttaa sinut takaisin jaloillesi.

Tässä 5 tapaa, joilla pienlaina tekee elämästäsi helpompaa tänä syksynä.

1. Kun sinulla on jotain juhlittavaa

Olet suunnitellut juhliasi jo kauan. Kutsujen lähettämisen, juhlatilan vuokraamisen, cateringin tilaamisen ja juhlavaatteiden ostamisen jälkeen sinun pitäisi vielä tilata dj sekä valokuvaaja. Pienlainan avulla varmistat, että tärkeät hetket ja niistä jäävät muistot pysyvät positiivisina.

2. Kun kyseessä on hätätapaus

Olet jo parin viikon ajan tuntenut pientä särkyä hampaassasi, kun olet juonut jotakin kylmää. Valitettavasti viikonlopun aikana hammassärky yltyi niin kovaksi, ettei kivulta voinut enää välttyä. Kun kyseessä on hätätapaus, kuten hammassärky, joka on hoidettava heti, ei raha saa olla hoidon esteenä.

3. Kun kouluun paluusta aiheutuu kuluja

Syksy tarkoittaa paluuta koulun penkille. On kyseessä sitten koulukirjat tai uuden pyörän hankkiminen, jotta lapsesi pääsee kouluun, menoja voi kertyä ihan huomaamatta. Sait myös äsken tietää, että lapsille järjestetään kaksi luokkaretkeä seuraavalla viikolla etkä saa palkkaa kuin vastaa kahden viikon kuluttua. Pienlainan avulla katat menot palkkapäivääsi saakka.

4. Kun kyseessä on pieni summa

Onnittelut uuden asunnon johdosta! Muutamien uusien tavaroiden hankkimisen jälkeen olet laatinut itsellesi budjetin, kunnes saat sähköpostin, jossa sinua muistutetaan vuokravakuuden maksamisesta. Pienlainan avulla katat helposti yllättävät menot.

5. Kun tarvitset motivaatiota

Onpa sitten autosi hajonnut tai tietyöt hidastavat julkista liikennettä, kaikki tarvitsevat luotettavan kulkuvälineen päästäkseen pisteestä A pisteeseen B. Pienlaina on erinomainen ratkaisu päästä takaisin tien päälle. Ostatpa sitten pyörän tai katat ensimmäisen maksuerän ostamastasi käytetystä autosta.  

Mitä kuluja sinun sitten tarvitsetkaan kattaa lyhytaikaisesti, Ferratum auttaa sinua. Meidän pienlainamme ovat nopein ja helpoin apu yllättävään rahantarpeeseen.

Homma hoituu helposti, nimittäin voit hakea Ferratumilta lainaa millä tahansa mobiililaitteellasi tai perinteisesti netissä. Hakemuksemme on täysin ilmainen ja saat lainapäätöksen minuuteissa. Ei turhia paperitöitä tai ylimääräistä hässäkkää. Jos lainahakemuksesi hyväksytään, saat rahat tilillesi päivässä.

Me Ferratumilla olemme valmiita auttamaan sinua kohtaamaan syysmyrskyt yhdessä.

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Sorry, there are errors on the page: