Maksuvapaan kuukauden voit saada kahdesti vuodessa

Entä jos saisit viettää tämän joulun hieman huolettomammin ja aloittaa tulevan vuoden pehmeämmällä laskulla arkeen? Onnistunut joulu vaatii toisinaan myös taloudellista panostusta, mutta tukea joulun menoihisi saat tarvittaessa Joustava-kulutusluotolta ja nyt voit halutessasi hakea luotollesi maksuvapaata kuukautta vaikka jo tammikuulle!

Maksuvapaata haet helposti asiakastilisi Maksuvapaa-välilehden kautta. Maksuvapaa kuukausi voidaan myöntää helpottamaan alkuvuoden menojasi, mikäli aiemmat Joustava-luoton laskusi on maksettu ajallaan. Laskuttoman kuukauden voit viettää silloin kun tarvitset, sillä maksuvapaan kuukauden voi valita jopa 12 kuukautta etukäteen ja hakemuksen voi tehdä vielä 16 päivää ennen luoton seuraavaa eräpäivää. Maksuvapaata voi hyödyntää kaksi kertaa 12 kuukauden sisällä. Maksuvapaata kuukautta ei kuitenkaan voida myöntää peräkkäisille kuukausille eikä Joustava-kulutusluoton ensimmäiselle laskulle. 

Hae maksuvapaata nyt ja ota uusi vuosi vastaan ainakin yhtä laskua vähemmän! Lisää tietoa Joustava-luoton maksuvapaasta kuukaudesta saat asiakaspalvelustamme, kellon ympäri.  

Puhelin: 0800 166 308 (maksuton)

Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi