Muutoksia maksuissa S-Pankin tileille

1.12.2017 alkaen yrityksillä ei ole suoraa yhteyttä S-Pankkiin. Jatkossa rahansiirrot Ferratumilta S-Pankin tileille eivät ole reaaliaikaisia. Pankkipäivinä raha siirtyy S-pankin asiakkaiden tileille saman päivän aikana, kun nosto on tehty ennen klo 14. Pyhäpäivinä, viikonloppuisin ja pankkipäivinä klo 14 jälkeen tehdyt nostot siirtyvät vasta seuraavana pankkipäivänä. Raha siirtyy eri pankkien väleillä vain pankkipäivinä.

Tämä muutos vaatii toimenpiteitä niiltä asiakkailta, joilla on asiakastiedoissaan ilmoitettuna S-Pankin pankkitili, mikäli he haluavat jatkossakin tehdä reaaliaikaisia nostoja pankkitililleen. Kirjautumalla omalle asiakassivullesi, voit muuttaa omiin asiakastietoihisi toisen pankin tilin. Voit myös jättää S-Pankin pankkitilin tietoihisi, mutta tuolloin tulee varautua viivästyksiin rahansiirtojen suhteen. Muutos ei vaikuta S-Pankin pankkitunnuksilla tunnistautumiseen.
 
Haluamme tarjota myös tulevaisuudessa reaaliaikaisia rahansiirtoja S-Pankin asiakkaille. Tiedotamme asiasta uudelleen, kun tämä on ajankohtaista.

 

Kirjaudu omalle asiakassivullesi