Miten lainanhakuprosessi toimii? Lue lisää.

Tänä päivänä moni meistä elää todella kiireistä elämää. Työn, kodin, perheen ja harrastuksien välissä on vaikeaa löytää aikaa hoitaa muita tärkeitä asioita.

Kuten vuoden 2014 The Economistin artikkelissa kerrotaan, on aina ennustettu, että tulevaisuudessa työaika olisi lyhyt ja loma olisi pitkä. Vaikka olemme nähneet teknologian kehittyvän, helpottavan elämäämme ja vähentävän työaikaamme, me vaikutamme silti olevamme kiireisempiä kuin koskaan aikaisemmin.

Aika saada asioita tehdyksi

Kuvittele, että puolisosi vanhemmat olisivat tulossa vierailulle seuraavana viikonloppuna luoksesi ensimmäistä kertaa ja tämä olisi myös ensimmäinen kerta, kun he näkisivät asuntonne, jonne muutitte yhdessä puolisosi kanssa edellisenä vuonna.

Olet kuukausia suunnitellut siivoavasi muuttolaatikot vierashuoneessa, mutta kuitenkin viime aikoina sekä aika että raha ovat olleet asioita, joita sinulla ei liiemmin ole ollut. Nyt sinun on kuitenkin hoidettava homma ja päätät ottaa nopean, lyhytaikaisen lainan, jonka avulla saat huoneen valmiiksi.

Käy pankissa

Seuraavana päivänä käyt paikallisessa pankissasi kartoittamassa lainamahdollisuutesi. Etsittyäsi 10 minuuttia parkkipaikkaa, pääset viimein pankin ovista sisään, jonka jälkeen sinua pyydetään istuutumaan ja odottamaan. Puolen tunnin kuluttua pankin edustaja pyytää sinut huoneeseensa.

20 minuutin keskustelun jälkeen vaikuttaisi siltä, että lyhytaikainen laina olisi paras vaihtoehto juuri sinulle ja virkailija pyytää sinua toimittamaan kopion työsopimuksestasi sekä palkkatodistuksesi. Et osannut ottaa virkailijan pyytämiä dokumentteja mukaasi tai saati pyytää palkanlaskennasta palkkatodistustasi. Etkä itseasiassa ole edes ihan varma mihin olet työtodistuksesi laittanut. Joten kaiken tämän jälkeen sinun täytyy ajaa kotiisi etsimään työtodistustasi ja soittaa palkanlaskijallesi, joka voi toimittaa sinulle pankin vaatiman palkkatodistuksen. Ja tämän jälkeen mennä pankkiin taas uudelleen.

Samaan aikaan appivanhempiesi vierailu vain lähestyy ja, kun siihen on aikaa enää kolme päivää, on löydettävä jokin muu ratkaisu. Ja sellainenhan löytyy!

Lainan ottaminen netissä

Kuinka kiireinen ikinä oletkaan ja mikäli tarvitset rahaa nopeasti, Ferratum auttaa. Ferratum tarjoaa sinulle turvallisesti ja lyhytaikaisen lainan eikä sen hakeminen ole koskaan ollut helpompaa.

Hae lyhytaikaista lainaa nopeasti ja helposti netissä - vuoden jokaisena päivänä, mihin tahansa aikaan vuorokaudesta. Lainahakemuksen täyttäminen netissä tarkoittaa sitä, että vältyt turhilta paperitöiltä sekä jonottamiselta, parasta!

Kun kyseessä on lyhytaikainen laina, ymmärrämme, että nopeus on valttia. Haluat, että homma hoituu nopeasti. Tämän vuoksi haluamme tarjota parasta, nopeinta ja käyttäjäystävällisintä lainapalvelua. Haet lainaa vain muutamassa minuutissa ja kiitos teknologian, voimme tehdä lainapäätöksen sekunneissa. Heti, kun saat myönteisen lainapäätöksen, saat lainaamasi summan tilillesi saman päivän aikana.

Joten anna mennä ja tee elämästäsi helpompaa Ferratumin lainan avulla!