Maksa Joustava-luoton laskusi helpommin Paytrailin avulla!

26.11.2020#Yleinen

Helpointa Joustava-luoton laskujen maksaminen on oman asiakastilin kautta Paytrail-palvelun avulla. Paytrail-palvelu mahdollistaa viimeisimmän laskun maksamisen suoraan asiakastilisi kautta verkkopankkimaksulla. Viimeisimmän laskusi löydät ja tämän pääset maksamaan asiakastilisi Lainahistoria-sivulta. Lainahistoria-sivulta löydät kaikki avoimet ja maksetut Joustava-luoton laskusi edelliseltä 12 kuukaudelta.

Miten maksan laskun Paytrail-palvelun kautta?

1.Kirjaudu asiakastilillesi ja valitse viimeisin Joustava-luoton laskusi Lainahistoria-sivulta. Laskun yhteydestä löydät Siirry maksamaan-vaihtoehdon

2. Syötä maksettava summa ja siirry vahvistamaan maksu Maksa verkkopankissa-painikkeesta. (HUOM! Voit halutessasi lyhentää avointa saldoasi myös maksettavan laskun loppusummaa suuremman määrän kerralla.)

3. Vahvista maksu verkkopankkitunnuksillasi omassa verkkopankissa. Maksu veloitetaan tililtäsi heti vahvistamisen jälkeen.

4. Siirry takaisin omalle asiakastilillesi. Maksu kirjautuu välittömästi, eli laskusi näkyy maksettuna Lainahistoria-sivulla ja nostettavissa oleva luottosaldosi on ajantasalla.

Mitä hyötyä Paytrailin kautta maksamisessa on?

Joustava-luoton laskujen maksaminen nopeutuu ja helpottuu entisestään voidessasi tehdä sen suoraan asiakastilisi kautta, avaamatta sähköpostiasi tai paperilaskua odottamatta. Paytrailin kautta maksaessasi suorituksesi kirjautuu meille heti, eli näet laskusi maksettuna välittömästi Lainahistoria-sivulla ja näin myös mahdollisuus maksuepäselvyyksin pienenee. Myös lainasaldosi päivittyy ajantasalle heti maksusuorituksen jälkeen, joten halutessasi voit tehdä uuden noston Joustavalta vaikka saman istunnon aikana. 
 

Asiakaspalvelumme auttaa sinua myös kaikkiin Paytrail-maksamiseen liittyvissä kysymyksissä kellon ympäri, puhelimitse, sähköpostilla tai chatissa.

Puhelinnumero: 0800 166 308

Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi 

Sorry, there are errors on the page: