Ferratumilta lainaa luotettavasti

Luotto

Nopea luotto ilman vakuuksia on Ferratumin erikoisalaa. Voit valita kolmesta eri lainavaihtoehdosta tarpeesi mukaan. Koroton-pikavippi on uusille asiakkaille tarkoitettu 50-300 euron koroton laina, jolla on maksuaikaa 7-30 vuorokautta. Joustava-luotto puolestaan on aina käytössäsi oleva 2000 euron luottotili, eli uusiutuva rahavarasto, josta voit nostaa rahaa haluamissasi summissa tarvittaessa, mihin vuorokauden aikaan tahansa. Plus-laina kattaa kulujasi isompiin hankintoihin, joihin tarvitset kerralla enemmän rahaa. 

Vaivaton ja joustava luotto

Ferratumin tarjoamat luotot ovat saatavilla nopeasti ja ilman vakuuksia. Valitse itsellesi sopivin laina kolmesta tuotteesta. Jos olet uusi asiakas tai et ole nostanut lainaa Ferratumilta kahteen vuoteen, voit hakea Koroton-pienlainaa. Se on yllättäviin menoihin tarkoitettu 50-300 euron suuruinen kertalaina, josta ei aiheudu sinulle mitään kuluja. Koroton-pikavippiä haetaan nettihakemuksella, ja tarvitset sitä varten vain verkkopankkitunnukset. Saat lainapäätöksen heti, ja myönnetty lainasumma on tililläsi hetkessä klo 7-23 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä. Korotonta maksuaikaa sinulla on lainan suuruudesta riippuen 7-30 päivää.

Jos kaipaat elämäntilanteesi takia joustavaa luottoa 2000€ asti, Joustava-luotto voi olla sinulle sopiva ratkaisu. Joustava on jatkuva luotto, josta voit luottorajan puitteissa nostaa haluamasi summan verkkopalvelun kautta aina tarvittaessa ilman erillisen luottohakemuksen tekemistä. Luottotilisi saldo on aina käytössäsi, ja korko määräytyy tilin saldon mukaan. Kun luotto on myönnetty, voit nostaa rahaa luottotililtä kellon ympäri. Ferratumin näppärällä sovelluksella rahasi ovat aina vain muutaman napin painalluksen päässä, olit sitten kesämökin laiturin nokassa tai maailman metropoleissa. Joustava-luottoa haetaan nettihakemuksella: myös tästä lainatyypistä saat luottopäätöksen heti ja rahat ovat käytettävissäsi noin viidessä minuutissa.

Jossain vaiheessa elämää voit kohdata tarpeen myös isommalle rahasummalle. Ehkä haluat sisustaa kotiasi uudelleen tai kattaa hääjuhlien kuluja kertalainalla? Ferratum Plus-laina on käytännöllinen kertalaina, jonka lainasumman ja laina-ajan voit päättää itsellesi sopivaksi. Valitse lainasumma 2050-5000 € väliltä, täytä lainahakemus ja saat lainapäätöksemme hetkessä. Maksamme lainan tilillesi heti klo 7-23 välisenä aikana. Luottopäätöstä varten pyydämme lataamaan palkkatodistuksen, joka vahvistaa hakijan maksukyvyn. Lainan takaisinmaksu taphatuu kuukausittain hakemuksessa päätetyssä ajassa - 12, 24 tai 36 kuukaudessa.

Toimiva luotto yli 21-vuotiaille

Ferratumin luotto on tarkoitettu yli 21-vuotiaille ja raha-asiansa hyvin hoitaneille aikuisille. Plus-lainaa myönnämme yli 25-vuotiaille. Luottoa hakiessasi tarvitset verkkopankkitunnukset, oman henkilökohtaisen pankkitilin ja sähköpostiosoitteen. Hakemuksen lähetettyäsi saapuu luottopäätös heti tekstiviestinä. Koroton-pikavippi maksetaan takaisin kertasummana ja Joustava-luottoa lyhennetään kuukausittaisella vähimmäislyhennyksellä, mutta voit halutessasi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa vaikka koko lainan pois kerralla, ilman lisäkuluja. Saat Joustava-luoton takaisin maksetun pääoman saman tien uudelleen käyttöösi. Plus-lainaa maksetaan takaisin kuukausittain ennaltasovituissa summissa.

Joustava on luotto jatkuvassa käytössä, luottokortin tapaan. Nimensä veroisesti riittää, että luottoa haetaan kerran. Joustoluotto on sen jälkeen saatavilla aina tarvittaessa, ellet itse halua purkaa sopimusta. Luottotili onkin mainio turva yllättäviä menoja varten, sillä saat tarvittavan summan tilillesi minuuteissa. Joustavassa luotossa ei ole kiinteitä kuukausimaksuja eikä muitakaan piilokuluja: maksat vain prosentuaalisen nostopalkkion silloin, kun tarvitset rahaa. Lyhennät lainaamaasi pääomaa korkoineen kuukausittain sinulle sopivin erin. Asiakastililtäsi voit lisäksi tarkistaa saldosi milloin tahansa.

Kertasumma vai joustavampi luotto?

Millainen rahankäyttäjä olet? Onko sinulla säännölliset tulot mutta saatat tarvita ylimääräistä käteistä odottamattomissa tilanteissa? Ja silloin saatavilla onkin oltava pikalaina heti - ilman monimutkaisia ja aikaa vieviä hakemuksia. Haluatko myös maksaa lainasi takaisin niin nopeasti kuin mahdollista, ilman kuluja ja korkoja? Vai onko tarvitsemasi luotto säännöllisempää, esimerkiksi epäsäännöllisten tulojen vuoksi? Ferratum voi auttaa - ja molemmissa tapauksissa luotto on heti saatavilla. Koroton pikavippi on oikea valinta silloin, kun olet uusi asiakas ja rahantarpeesi on kohtalaisen pieni: ylimääräistä käteistä tarvitaan vaikkapa jonkin rikkoutuneen kodinkoneen korjaukseen tai konserttilippuihin. Joustava-luotto puolestaan tuo turvaa vaikkapa freelancerille tai ihmiselle, joka ei aina voi suunnitella talouttaan viikko viikolta etukäteen.

Ferratum - luotettava ja selkästi hinnoiteltu

Ferratumin erikoisalaa on luotto ilman vakuuksia. Ferratum panostaa avoimuuteen ja rehellisyyteen ja kannustaa asiakkaitaan vastuulliseen taloudenhallintaan. Asiakkaalle kerrotaan lainan ehdot kuluineen ja riskeineen täysin läpinäkyvästi. Lainanhakijan tiedot myös tarkastetaan aina huolellisesti ennen luoton myöntämistä. Ympärivuorokautinen asiakaspalvelu auttaa mielellään ja asiantuntevasti sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan määrittelyssä kullekin asiakkaalle sopivaksi. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, eikä vastausta tarvitse odotella kuin muutama minuutti. Ferratumin lainat ovat joustavia ja niistä löytyy varmasti sopiva luotto kaikenlaisiin tarpeisiin.