Kaikki irti uusista mahdollisuuksista!

Kuvitellaanpa tilanne, jossa olet muutama viikko sitten saanut työpaikkavahtiisi ilmoituksen juuri avautuneesta työpaikasta unelmayrityksessä. Käytit seuraavat tunnit kuumeisesti ansioluettelosi viilaamiseen, saatekirjeen kirjoittamiseen, ja lähetit jo samana päivänä hakemuksesi tähän toiveidesi työpaikkaan. Tänään, saat innokkaan sähköpostin työnantajalta – vaikutat juuri sopivalta kandidaatilta paikkaan ja he haluavat sinut haastatteluun. Kuukausia – tai vuosia – unelmoimasi paikka on jo melkein hyppysissäsi, upeaa!

Pilvilinnoista maan tasalle

Totuus on, että jätimme muutaman yksityiskohdan tarinasta pois. Ensiksi, työnantaja toivoo, että tulet heidän pääkonttorille tapaamaan heidän henkilöstöpäällikkönsä jo tämän viikon lopussa. Ja toiseksi, työ on aivan eri kaupungissa. Tietenkin tiesit, missä yritys sijaitsee, mutta totta puhuen et oikeasti uskonut, että sinua ikinä kutsutaan haastatteluun. Onnistumisellesi on oikeastaan vain yksi pieni mutta - palkkapäiväsi on kuun viimeisenä päivänä eikä tililtäsi löydy juuri nyt ylimääräistä juna- tai lentolippujen hankkimiseen. Mitä teet? Onko matkakassan puute todellakin syy siihen, että joudut luopumaan unelmiesi työpaikan tavoittelusta?

Luottopäätös viidessä minuutissa

Me Ferratumilla ymmärrämme, että kun mahdollisuus sattuu kohdalle, siihen tulee tarttua. Meiltä haet rahoitusta hetkessä juuri silloin, kun tarvitset sitä elämän odottamattomiin menoihin. ”On taottava kun rauta on kuumaa”, sanotaan. Koska lainanhakuprosessimme on mutkaton, tarvitsemasi laina on käytössäsi aina muutamassa minuutissa kello 7-23 välisenä aikana. Sinun ei siis tarvitse odottaa seuraavaan päivään, jotta voit vastata tulevalle työnantajallesi tulevasi mielellään tapaamaan heitä! Unelmiesi työpaikan tavoittelun ei tule jäädä ainakaan junalipun hinnasta kiinni.

 

Inspiroiduitko? Laita vinkit jakoon myös kavereillesi, ehkä hekin hyötyvät rohkaisusta kohti uusia mahdollisuuksia. Lisää tarinoita ja vinkkejä blogissamme

Miten Ferratum voi helpottaa elämääsi? Lue meistä ja lainoistamme lisää täällä!