Nyt voit saada myös yrityksellesi lainaa

Ferratum laajentaa tuotevalikoimaansa ja nyt myös Suomessa on saatavilla lainatuote PK-yrittäjien tarpeisiin. Ferratum Business on uudenlainen rahoitusvaihtoehto yrityksille, jotka etsivät rahoitusta investointeihinsa tai haluavat esimerkiksi varautua yritystoiminnan ennakoimattomiin menoihin. 

Ferratum Business-yrityslainan tarkoituksena on tarjota pk-yrittäjille yksinkertaisempi ja turvallinen vaihtoehto yritystoiminnan erilaisiin rahoitustarpeisiin. Perinteisten pankkilaitoisten tarjoamiin yrityslainoihin verrattuna etuna on hakuprosessin nopeus ja yksinkertaisuus. Lainapäätös haetusta lainasta tehdään tavallisesti minuuteissa ja myönnetty laina maksetaan yrityksen käyttöön parhaimmillaan vielä samana päivänä.

Millainen lainatuote Ferratum Business on? 

Ferratum Business-yrityslaina soveltuu yhtälailla yrityksen suurempien investointien rahoittamiseen kuin käyttöpääoman tilapäistä vajausta tasapainottamaan. Yrittäjä voi hakea lainaa 3000 eurosta aina 25 000 euroon saakka ja laina-aika on 6-9 kuukautta.

Lainaa haetaan yksinkertaisella verkkohakemuksella osoitteessa www.ferratumbusiness.fi Hakemuksen täyttäminen vie noin 10 minuuttia ja hakemus käsitellään välittömästi. Lainapäätös tehdään yksilöllisesti arvioiden mm. yrityksen kassavirtaa, ei pelkän luottoluokituksen perusteella.    

Yrityslaina on suunnattu pk-yrittäjille, jotka etsivät vaivatonta rahoitusmuotoa esimerkiksi laajentumis- tai investointisuunnitelmiensa toteuttamiseksi. Laina on myös tavallista pankkilainaa ketterämmin saatavilla silloin, kun yritys tarvitsee ylimääräistä käyttöpääomaa nopealla aikataululla. Ferratum Business-yrityslainan ydinajatus on tarjota vaihtoehto pankkien rahoitustuotteille sellaisille pk-yrityksille, joilla kasvun toteuttaminen on enää sopivasta rahoituksesta kiinni. 

Jos olet PK-yrittäjä ja haluat hoitaa laina-asiasi vaivattomasti sekä ennustettavuutta lainamenoihin, tutustu Ferratum Business-yrityslainaan osoitteessa www.ferratumbusiness.fi  

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi yrityslainasta puhelinnumerossa 0800 1300 20 (ma-pe klo 9-17)