Ferratum ja STARD-tiimi yhteistyössä

Ferratum sponsoriyhteistyöhön rallicrossin MM-sarjassa kilpailevan STARD-tiimin kanssa!

Ferratum on lähes 14 vuoden ajan haastanut rahoituspalveluissa käytettävien teknologioiden vallitsevia normeja, tarjoten maailmanlaajuisesti innovatiivisia, täysin digitaalisia ja reaaliaikaisia ratkaisuja niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Nyt yritys tekee uuden aluevaltauksen ryhtymällä STARD-tiimin pääsponsoriksi vuoden 2019 rallicrossin MM-sarjassa.

STARD-tiimi toimii moottoriurheilun etulinjassa, hyödyntäen lajia mullistavia teknologioita tukeakseen ralliautojensa kehitystä ja ylläpitoa. Tiimi nostaa jatkuvasti standardejaan diagnostiikan tarkkuudessa ja suoritusten analysoinnissa jokaisen kisan jälkeen. Tässä Ferratum ja STARD-tiimi muistuttavat toisiaan, sillä myös Ferratum arvioi ja parantaa jatkuvasti esimerkiksi luottoluokitusalgoritmejaan. Yhtenevät asenteet tekevät yhteistyöstä erityisen kiinnostavaa. Kumppanuus kattaa kahden uuden Ferratumin logoilla varustetun Ford Fiesta RXS Evo 5 -superauton hankkimisen ja ylläpidon vuoden 2019 rallicrossin MM-sarjaan (FIA World Rallycross Championship).

– Olemme pyrkineet perustamisestamme lähtien tarjoamaan asiakkaillemme kaikkein nopeimmat ja sopivimmat lainat, ja laajentaneet myöhemmin myös muihin rahoituspalveluihin. Yhteistyömme STARD-tiimin kanssa tarjoaa meille mahdollisuuden tuoda palvelumme entistä laajemman yleisön tietoisuuteen. Yhteistyömme yhdistää yhdet rallicrossin nopeimmista autoista nopeisiin palveluihimme luonnollisella tavalla. STARD-tiimi ajaa teknologisia innovaatioita moottoriurheilussa aivan samalla tavalla kuin me rahoituspalveluissa. Tämä on täydellinen kumppanuus, jonka kehittymistä odotamme innolla, kertoo Jorma Jokela, Ferratumin perustaja ja toimitusjohtaja.

Yhteistyölle vahva alku – STARD-kuljettaja palkinnoille kauden avauskisassa

Rallicrossin MM-sarjan avannut Abu Dhabin kisa Formula 1 -rata Yas Marinalla toi Ferratumin ja STARD-tiimin yhteistyön upeasti esiin, kun STARD-kuljettaja Janis Baumanis saavutti debyyttinsä tehneellä uudella autolla kolmannen sijan niin kilpailussa kuin kokonaistilastossakin.

 – Olemme löytäneet Ferratumista avoimen ja tulevaisuuteen katsovan kumppanin, jonka ajattelu vastaa omaamme. Yhteistyön ansiosta voimme laittaa uuden kahden auton ohjelmamme rallicrossin MM-sarjassa käyntiin todella lyhyessä ajassa. Yhteistyömme on jo ollut upeaa, joten odotamme innolla sen jatkumista – ja laajenemista. Emme voi vielä kertoa yksityiskohtia, mutta luvassa on kunnon yllätyksiä. Ferratum on yksi dynaamisimmista sponsorikumppaneistamme teknologiakumppanien ulkopuolella, kertoo Michael Sakowicz, STARD-tiimin perustaja ja toimitusjohtaja.

Rallicrossin MM-sarjan suosio kasvaa merkittävästi joka vuosi ja sen maailmanlaajuinen katsojamäärä on noussut 22 prosentilla vuodesta 2017 vuoteen 2018, tavoittaen nyt yli 678 miljoonaa kotitaloutta. Suomessa rallicrossin MM-osakilpailua pääsee seuraamaan Jyväskylässä 1.-2.8.2019.

Lue lisää rallicrossin MM-sarjasta: https://www.fiaworldrallycross.com/

Yhteydenotot

Ferratum Group
Thierry Nicolet
Head of PR & Communications
+ 33 7 52 51 75 23
thierry.nicolet@ferratum.com

 

Rallicrossin MM-sarjan kisakalenteri vuodelle 2019:

Yhdistyneet arabiemiirikunnat 5.4 – 6.4. Yas Marina Circuit

Espanja, 27.4 – 28.4. Circuit de Catalunya

Belgia 11.5 – 12.5. Spa-Francorchamps

Iso-Britannia 25.5.– 26.5. Silverstone

Norja 15.6. – 16.6. Hell

Ruotsi 6.7 – 7.7. Holjes Motorstadion

Kanada 3.8 – 4.8. Grand Prix de Trois-Rivières

Ranska 31.8. – 1.9. Lohéac, Bretagne

Latvia 14.9. – 15.9. Bikernieki National Sports Base

Etelä-Afrikka 9.11. – 10.11. Killarney International Raceway

 

STARD-tiimin kuljettajat rallicrossin MM-sarjassa vuodelle 2019:

Janis Baumanis, kaikki kisat

Jani Paasonen, vähintään 5 kisaa Suomessa

Jere Kalliokoski, vähintään 2 kisaa Suomessa: SM-kisat ja Nordic X -kisat

Pal Vetle Try, vähintään 3 kisaa Norjassa

 

Lisätietoa STARD-tiimistä:

Stohl Groupiin kuuluva STARD (Stohl Advanced Research and Development) -tiimi on nykyisen toimitusjohtajansa Michael Sakowiczin perustama tutkimukseen ja kehitykseen keskittynyt yritys, joka toimii moottoriurheilun, kilpailujen ja huippusuorituskykyisen teknologian parissa. STARD-tiimi keskittyy kokonaisten ajoneuvojen ja järjestelmien kehitykseen yhdessä Stohl Groupin muiden osastojen kanssa, toteuttaen kehitystä täysin yrityksen sisäisesti ensimmäisestä konseptista suunnitteluun, prototyypin rakentamiseen ja pienimuotoiseen ajoneuvojen valmistukseen. STARD-tiimi on osallistunut rallicrossin MM-sarjaan Ford Fiestan pohjalle rakennetuilla superautoilla vuodesta 2015.

Kotisivut: www.stard.at

Yhteystiedot: office@stohl-group.com

Facebook: @stard.austria

Instagram: stard.austria

Lisätietoa Ferratum Groupista:

Ferratum Group on kansainvälinen mobiilipankkipalvelujen ja mobiililaitteiden välityksellä tarjottujen ja hallittujen kuluttaja- ja pienyrityslainojen tarjoaja. Yritys on perustettu 2005 ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Ferratum on laajentunut nopealla tahdilla 25 maahan Euroopassa, Afrikassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Mobiilien rahoituspalveluteknologioiden pioneerina Ferratum on vahvasti digitaalisen pankkivallankumouksen etulinjassa. 2016 markkinoille tuotu Ferratum Mobile Bank on innovatiivinen mobiilipankkialusta, joka tarjoaa yhdessä ja samassa sovelluksessa laajan valikoiman erilaisia pankkipalveluita, mukaan lukien reaaliaikaiset digitaaliset maksut ja siirrot. Sovellus on tarjolla viidessä Euroopan maassa. Ferratumilla on noin 2 miljoonaa nykyistä ja entistä asiakasta, joille on myönnetty yksi tai useampi laina (31.12.2018 mennessä). Heistä yli 792 000 on asiakkaita, jotka ovat avanneet Mobile Bank-tilin, tai joilla on ollut avoin laina viimeisen 12 kuukauden aikana.

Ferratum Group on listattu Frankfurtin pörssissä tunnuksella FRU. Lisätietoja osoitteessa www.ferratumgroup.com