Teflon Brothers ja Luottokuski Turussa

Teflon Brothers ja Ferratum jakavat ilmaisia taksikyytejä Turussa heinäkuun ajan!

Keväällä pääkaupunkiseudulla ajanut #luottokuski-taksi on huristellut Turkuun kesää viettämään. Luottokuski-taksi ei kuitenkaan lomaile, vaan tarjoaa ilmaisia matkoja onnekkaille turkulaisille! Tänä kesänä Turun seudulla ajossa on #luottokuski-tarroin teipattu tilataksi, joka on kaikille kyytiin nouseville maksuton 30€ hintaan saakka. Ferratum tarjoaa!

 

 

#Luottokuski-taksia et voi tilata itsellesi taksikeskuksesta, vaan se osuu kullekin asiakkaalle sattumanvaraisesti joko taksitolpalla, kadulla tai tilatessa. Taksi on ajossa läpi vuorokauden.  Ferratum tarjoaa ajon 30 euroon asti, joten asiakas maksaa matkastaan 30 eurosta ylimenevän summan.

– Yhtiömme päätarkoituksena on olla ihmisten nopeana apuna arjen eri tilanteissa ja lainata rahaa vastuullisesti ja selkein ehdoin. Kampanjamme tukee osaltaan tätä periaatetta, sillä maksamme kaikki nuo alle 30 euron kyydit omasta budjetistamme, kertoo Ferratumin Suomen maajohtaja Antti Kumpulainen.

1.7. alkavaa kampanjaa tähdittää toistamiseen rap-yhtye Teflon Brothers. Kampanjan ensiaskeleet koettiin jo kesäkuun puolella, kun Teflon Brothers –yhtyeen pojat kiersivät Luottokuski-taksin mukana ja toivottivat asiakkaita tervetulleiksi ilmaisille kyydeille. Teflon Brothers on tullut tunnetuksi mm. listahiteistään Maradona, Ay Ay Ay, Seksikkäin jäbä ja Juusto katolle, jonka videolla juuri taksikuskilla on oma näyttävä roolinsa.

Helsingissä ajettiin keväällä noin 500 ilmaista taksikyytiä, mikä oli erittäin hieno tulos. Miten on, ylletäänkö Turussa suurempaan lukuun? Nyt bongailemaan #luottokuski-taksia! Kampanja on käynnissä heinäkuun ajan ja koskee erityisin Luottokuski-tarroin varustettua taksia.

Jos et pääse itse paikanpäälle, voit seurata menoa sosiaalisessa mediassa hashtagilla #luottokuski, tai Ferratumin Facebookissa, Instagramissa ja Youtubessa. Tutustu Ferratumin tarjoamiin luottoihin täältä!