6 syytä miksi nettishoppailu kannattaa

Joka vuosi nettishoppailusta tulee suositumpi tapa tehdä ostoksia. Eurostatin mukaan 68 % netinkäyttäjistä nettishoppailivat vuonna 2017.

Ei varmasti tule yllätyksenä, että 25-34-vuotiaat ovat aktiivisimpia nettishoppailijoita (77 % netinkäyttäjistä). Kuitenkin nettishoppailijoiden määrä Euroopassa vaihtelee: Romaniassa nettishoppailijoita on 23 % kaikista internetinkäyttäjistä, kun taas Iso-Britanniassa 86 % netinkäyttäjistä tekevät ostoksensa netissä.

Jos sinulla on pieniä lapsia, nettishoppailu kannattaa monesta syystä. Tässä 6 syytä, joiden vuoksi ostosten tekeminen netissä kannattaa.

Helppous

Kun perheessä on pieniä lapsia tai vauvoja, ja varsinkin vastasyntyneitä, tärkeintä on viettää aikaa heidän kanssaan. Lapsen kasvattaminen ei ole helppo tehtävä ja arkiaskareiden hoitaminen, kuten ruoka- tai vaateostokset, vie yllättävän paljon aikaa, vaikka oikeasti haluaisit viettää kaiken ylimääräisen ajan perheesi kanssa. Tällaisessa tilanteessa nettishoppailu tulee tarpeeseen.

Paras puoli nettishoppailussa on se, että voit tehdä ostoksesi missä tahansa, milloin tahansa – eikä sinun tarvitse poistua kotoasi! Nettikaupat tekevät varsinaisesta ostoksille lähtemisestä aina vain vähemmän houkuttelevaa.

Aika on arvokasta

Aika on arvokasta, joten se on parasta viettää lasten kanssa. Vanhempana sitä tuntuu, ettei päivässä ole tarpeeksi tunteja kaikkien asioiden hoitamiseen, lasten hoivaamisesta tai kasvattamisesta puhumattakaan. Nettishoppailun avulla voit säästää energiaa ja aikaa tärkeiden asioiden hoitamiseen.

Löydä tarvitsemasi

Mitä ikinä tarvitsetkaan, se löytyy netistä. Verkkokaupoilla on yleisesti laajempi valikoima kuin kivijalkaliikkeissä.

Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, nettishoppailuasi ei rajoita liikkeiden varastotilanne, väri- tai kokovalikoima. Välillä voi olla turhauttavaa lähteä ostoskeskukseen varta vasten etsimään jotain tiettyä tuotetta vain todetakseen, ettei sitä löydy oikeassa koossa tai värissä. Lisäksi, kun shoppailet netissä, voit löytää erikoisia tai harvinaisia tuotteita, joita et olisi löytänyt perinteisestä liikkeestä.

Tee isoja säästöjä

Helppouden lisäksi edulliset hinnat houkuttelevat nettishoppailuun. Koska verkkokaupat eivät maksa fyysisistä liikkeistä, he voivat myydä tuotteita edullisempaan hintaan.

Monet verkkokaupat tarjoavat ilmaisen toimituksen, kun tuotteita tilaa tietyllä summalla. Vaikka joutuisitkin maksamaan toimituksen, teet hankintasi todennäköisesti edullisemmin netistä kuin kivijalkaliikkeestä.

Kiinnitä huomiota turvallisuuteen

Vaikka nettipetoksia tapahtuu koko ajan, verkkokauppojen tietoturva on entistä korkeammalla tasolla ja se suojaa myös maksutapahtumat tehokkaammin. 

Kun noudatat muutamaa perussääntöä, varmistat nettishoppailusi turvallisuuden. Tee ostoksesi tunnetulta jälleenmyyjältä, käytä aina suojattua yhteyttä, äläkä käytä ostoksiesi tekemiseen yleistä tietokonetta, kuten kirjaston tai kahvilan tietokonetta. Lue CNETin artikkeli, jossa on muutama hyvä vinkki turvalliseen nettishoppailuun. 

Erikoistarjoukset

Aivan kuin alhaiset hinnat eivät riittäisi, usein suosikkinettikauppojesi uutiskirjeiden tilaaminen tarjoaa sinulle erikoistarjouksia, alennuksia tai ilmaisen toimituksen, mikä tekee nettishoppailusta entistä houkuttelevampaa.

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Sorry, there are errors on the page: